search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 06:53
MENU CLOSE

Εξαδάκτυλος σε ανεμβολίαστους: Καλό θα ήταν να σας πείσουν τα λόγια, όχι ο κορωνοϊός

11.09.2021 15:20
exadaktylos

Στους ανεμβολίαστους απευθύνθηκε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε παρουσία των προέδρων των ιατρικών συλλόγων στη ΔΕΘ.

«Καλό θα είναι να σας πείσουν τα λόγια μας. Γιατί αν τα λόγια μας δεν σας πείσουν, ο ιός με τον οποίο θα συναντηθείτε, δεν θα σας πει ούτε μια λέξη. Θα πράξει επάνω σας ό,τι έχει να πράξει και δεν θα συζητήσει μαζί σας ούτε ένα δευτερόλεπτο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη εκείνων που έχασαν τη ζωή τους στη μάχη με την πανδημία.

«Να σηκωθούμε για ένα λεπτό να αποτιμήσουμε φόρο τιμής στους γιατρούς και στους νοσηλευτές που έχασαν τη ζωή τους στη μάχη του κορωνοϊού», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Νεκρός ένας 14χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι

Γιάννης Χαρούλης: Το συγκλονιστικό «αντίο στον Μίκη Θεοδωράκη (Video)

Πώς θυμούνται Αφγανοί την 11η Σεπτεμβρίου – «Οι ΗΠΑ έψαχναν αφορμή για πόλεμο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 06:51