search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:46
MENU CLOSE

Ηγούμενος Εφραίμ για κορωνοϊό: Είδα τον θάνατο – Πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι (Video)

11.09.2021 11:12
efraim_new

Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού στέλνει ο ηγούμενος της μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ, ο οποίος νοσηλεύτηκε επί εβδομάδες σε κρίσιμη κατάσταση έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό.

Μιλώντας στο Ωμέγα TV της Κύπρου, ο Εφραίμ είπε πως είδε το θάνατο κατά πρόσωπο και ευχαρίστησε τον Θεό που επανήλθε στη ζωή. Σημείωσε ότι αν είχε καθυστερήσει να μπει στο νοσοκομείο μία ή δύο ημέρες, θα είχε πεθάνει.

Για τον κορωνοϊό, είπε ότι «είναι μια οργή του Θεού, ένα σημείο των καιρών». «Πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι. Εγώ ήμουν ανεμβολίαστος, δυστυχώς. Είχα στο πρόγραμμα να το κάνω, αλλά για διάφορους λόγους δεν το έκανα εκείνη τη στιγμή», πρόσθεσε.

«Η Εκκλησία δεν απορρίπτει την Επιστήμη», ανέφερε ο ηγούμενος της μονής Βατοπεδίου, φέρνοντας παραδείγματα Αγίων που νοσηλεύτηκαν ή ακόμη και χρειάστηκε να εγχειριστούν και να δεχθούν ιατρική περίθαλψη. «Χαιρόμαστε που έχουμε επιστήμονες-ανθρώπους του Θεού», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Επταήμερο λουκέτο, σύλληψη και πρόστιμο για δύο ανεμβολίαστους πελάτες σε μπαρ

Υπάλληλος στο «Ευαγγελισμός»: «Όπως φοβάμαι τον ιό, έτσι και το εμβόλιο» (Video)

Κοντογεώργης για εμβόλια: Λειτούργησε η υποχρεωτικότητα – Δεν θα επεκταθεί αλλού (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:43