search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 05:19
MENU CLOSE

Ιταλία: Νεκροί και τραυματίες από ανεμοστρόβιλο στη νήσο Παντελερία (Videos)

11.09.2021 16:11
pantelleria_new

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και εννέα τραυματίστηκαν όταν ένας ανεμοστρόβιλος έπληξε την Παντελερία, ένα μικρό νησί της Ιταλίας στη Μεσόγειο.

Ο ανεμοστρόβιλος ανέτρεψε αυτοκίνητα και πλημμύρισε παράκτιους δρόμους, ανακοίνωσαν οι αρχές και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο ανεμοστρόβιλος προκάλεσε τον θάνατο ενός πυροσβέστη εκτός υπηρεσίας και ενός 86χρονου άνδρα, που ταξίδευαν οδικώς χθες το απόγευμα στο δημοφιλές τουριστικό νησί, που βρίσκεται νότια της Σικελίας.

Οπτικό υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα από την υπηρεσία πολιτικής προστασίας δείχνει πολλά αναποδογυρισμένα οχήματα και ένα κτίριο που έχει υποστεί ζημιές από ένα αυτοκίνητο που εκσφενδονίστηκε στον αέρα.

“Είναι δύσκολο να δεχτείς κάτι τέτοιο. Είναι μεγάλος ο πόνος, έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο δήμαρχος της Παντελερία Βιντσέντσο Κάμπο.

Το πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε χθες ότι οι διασώστες εξακολουθούν να αναζητούν τυχόν αγνοούμενους, ενώ επιχειρούν να ανοίξουν και πάλι δρόμους που καταστράφηκαν από την καταιγίδα.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: «Τις επόμενες 30 μέρες θα χάσουμε 600-700 ανθρώπους» – Δραματική πρόβλεψη Τζανάκη (Video)

Στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Έρχεται μεγάλος κύκλος ανάπτυξης» (Videos)

Πώς θυμούνται Αφγανοί την 11η Σεπτεμβρίου – «Οι ΗΠΑ έψαχναν αφορμή για πόλεμο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46