search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:10
MENU CLOSE

Ουγγαρέζος & Χρηστίδου: Έληξαν την παρεξήγηση στον αέρα – «Θες να ξεκινήσουμε με τη συγγνώμη;» (Video)

12.09.2021 17:11
ouggarezos

Για τη μεταξύ τους παρεξήγηση, την Ελένη Μενεγάκη και την απώλεια των γονιών του μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια, που σήμερα έχει τα γενέθλιά της, υποδέχτηκε με χαμόγελο και πολύ χιούμορ τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Θες να ξεκινήσουμε με τη συγγνώμη; Να φύγει από τη μέση; Ο κόσμος λέει “τόσα σου σέρνει κι εσύ τον κάλεσες”. Με είχες παρεξηγήσει, γιατί δεν το παραδέχεσαι;» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να έρθω καλεσμένος αν δεν σε συμπαθούσα, ούτε να έρθω να λύσω κάτι στον αέρα. Με πετυχαίνεις σε μια φάση της ζωής μου που θέλω, ερχόμενος στο σπίτι του, το MEGA, θέλω να βγάλω την πλευρά που έχω στο ραδιόφωνο. Να περνάμε καλά και να γελάμε», της απάντησε εκείνος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για τη συνεργασία τους με την Ελένη Μενεγάκη και την αυριανή τους πρεμιέρα.

«Με πήρε τηλέφωνο για να είμαι στην εκπομπή της. Δεν πίστευε ότι θα είμαι μαζί της μέχρι που υπέγραψα. Είχα αποφασίσει ότι θα φύγω από το Πρωινό πριν από την πρόταση. Όταν είδα από το σπίτι μου το “Πρωινό”, ήθελα να βάλω ακουστικό και να μπω μέσα. Με τον Γιώργο και τη Φαίη είμαστε φίλο, τα διαχωρίζω αυτά», είπε.

»Δεν κοιτάζω τα λεφτά, ήταν θέμα προσωπικής εξέλιξης. Αν η Ελένη Μενεγάκη έπαιζε απέναντι από το “Πρωινό” δεν θα πήγαινα, τουλάχιστον όχι την πρώτη χρονιά. Η πρώτη φορά που μου είχε κάνει πρόταση η Ελένη ήταν εν μέσω συμβολαίου και εγώ δεν σπάω τα συμβόλαιά μου, όπως επίσης την επόμενη ήταν τα θέματα με τους γονείς μου και δεν ήθελα να έχω στο κεφάλι μου και το επαγγελματικό. Μέσα σε δύο χρόνια τα άλλαξα όλα», δήλωσε.

«Βιώνω ένα μάθημα Media, μάθημα ζωής και τηλεόρασης με την Ελένη. Από τον τρόπο που κάθεται μέχρι τον τρόπο που κοιτάζει», συνέχισε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η ατμόσφαιρα φορτίστηκε όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών του και την προσπάθειά του να την αντιμετωπίσει μέσα από τη δουλειά του.

«Εκείνη την περίοδο ήταν σκοτάδι. Δηλαδή, αν έφευγα, θα… ξέφευγα. Στη δουλειά έβρισκα ξανά τον εαυτό μου. Η δουλειά είναι το μόνο πράγμα που νιώθω ότι κάνω καλά. Αν με ρωτήσεις, δεν οδηγώ καλά, δεν είμαι καλός στα αθλήματα, με τις κοπέλες δεν ξέρω πώς είμαι. Στη δουλειά βρίσκω έναν Δημήτρη που μ’ αρέσει. Και είπε ότι πρέπει να γυρίσω στο Πρωινό άμεσα, γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει αν περάσω απέναντι», είπε με δάκρυα στα μάτια.

«Δεν έχω άλλον. Είναι φοβερό. Είμαι ολομόναχος. Το σκέφτομαι πολύ αυτές τις μέρες. Κάνω τα πάντα μόνος μου. Τους λογαριασμούς, τα τιμολόγια, τον Κούπερ, όλα. Έχω φυσικά τους συγγενείς μου που νοιάζονται, αλλά δεν θέλω να είμαι βάρος σε κανέναν. Οπότε, σε αυτό είμαι μόνος μου», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Διαβάστε επίσης:

«Μύδροι» ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: «Αποτυχημένος, φοβισμένος, αδιόρθωτος, σε αποδρομή»

Κορωνοϊός: Αναστάτωση σε γάμο στην Πάτρα – «Καπνός» οι καλεσμένοι μόλις έμαθαν ότι ο αδελφός του γαμπρού ήταν θετικός

Πέθανε από κορωνοϊό ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο αγαπημένος «Εθνικάρας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:10