search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:14
MENU CLOSE

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Έφυγε» ο συνήγορος της οικογένειας Φύσσα, Ανδρέας Τζέλλης

14.09.2021 22:05
tzellis

Πέθανε ο δικηγόρος Ανδρέας Τζέλλης, που ήταν ο συνήγορος της οικογένειας Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ο εκλιπών υπήρξε δικηγόρος της οικογένειας μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το μέλος της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Ρουπακιά, τον Σεπτέμβριο του 2013 στο Κερατσίνι.

Κατά τη διάρκεια της πενταετούς δίκης που οδήγησε στη φυλάκιση ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής, ο Ανδρέας Τζέλλης έδωσε μεγάλες «μάχες» στις δικαστικές αίθουσες.

Από την πλευρά του, με ανάρτηση στο Facebook ο συνήγορος των Αιγυπτίων αλιεργατών στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Θανάσης Καμπαγιάννης αποχαιρέτησε τον συνάδελφό του κάνοντας λόγο για ένα άνθρωπο που στάθηκε «βράχος για την πολιτική αγωγή» τονίζοντας ότι «πολλά πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν δεν ήταν αυτός σ’ αυτό το κρίσιμο πόστο».

«Η οικογένεια του Παύλου βρήκε στον Ανδρέα έναν ακλόνητο υπερασπιστή και έναν ακοίμητο φρουρό. Και του το ανταπέδωσε με μια βαθιά εμπιστοσύνη, που μας δίδαξε πόσο στενή μπορεί να είναι η σχέση ενός δικηγόρου με τους ανθρώπους που καλείται να εκπροσωπήσει» γράφει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αφαίρεσαν τη λέξη «σύζυγος» από τον τάφο της Καρολάιν (Video)

Σχεδόν 3.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού – Τι δείχνουν τα λύματα

Στη Σαουδική Αραβία η πυροβολαρχία των ελληνικών Patriot (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59