search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:02
MENU CLOSE

Για μετά τις εκλογές τα Μνημόνια συνεργασίας με την… Βόρεια Μακεδονία

14.09.2021 13:31
mitsotakis_new (2)

Για μετά τις… εκλογές φαίνεται πως δρομολογείται η ψήφιση των Μνημονίων συνεργασίας με την Βόρεια Μακεδονία.

Σύμφωνα δημοσίευμα της εφημερίδας Εστία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαμηνύει σε συνεργάτες του ότι «δεν επείγομαι να φέρουμε στη Βουλή προς κύρωση τα μνημόνια αμυντικής συνεργασίας με τα Σκόπια. Θα γίνει αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον. Αυτό που προέχει τώρα είναι η εφαρμογή της Συνθήκης των Πρεσπών και η ανάπτυξη της μεταξύ μας οικονομικής συνεργασίας».

Ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης, αναφέρει ότι συνεργάτες του πρωθυπουργού «που γνωρίζουν άριστα τον τρόπο που σκέφτεται ο κύριος Μητσοτάκης τοποθετούν τον χρόνο της πιθανής ψήφισης των μνημονίων αυτών αμέσως μετά τις προσεχείς εκλογές. Διότι, σε αντίθετη περίπτωση, αν η Ν.Δ. ψηφίσει το όνομα ‘Βόρειος Μακεδονία’ πριν από εκλογές, υπολογίζεται ότι θα έχει μίνιμουμ απώλεια της τάξης του 5% της εκλογικής της δύναμης».

Όπως συμπληρώνει ο δημοσιογράφος για τον Κυριάκο Μητοστάκη σε πρώτο πλάνο βρίσκεται αυτή τη στιγμή η οικονομία. Η πανδημία συμβαδίζει, αλλά έπεται.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωκοινοβούλιο: Η Ασημακοπούλου απείχε από την ψηφοφορία για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ

Πανεπιστημιακή Αστυνομία ήταν και… πάει – Γιατί κάνει πίσω η κυβέρνηση

Συνάντηση του Γιάννη Πρετεντέρη με τον Αλέξη Τσίπρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:02