search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:36
MENU CLOSE

GNTM 4: Το πρώτο plus size μοντέλο που πήρε 4 ναι – Γιατί ενθουσίασε τους κριτές (video)

14.09.2021 18:11
image (1)

Την έκπληξη στο δεύτερο επεισόδιο του GNTM 4 έκανε η Μαρίτα Καθιζιώτη καθώς απέσπασε και τα 4 ναι της κριτικής επιτροπή αν και plus size μοντέλο. Αυτό συνέβη για πρώτη φορά στα χρονικά του διαγωνισμού με την Μαρίτα να εξασφαλίζει έτσι το εισιτήριό της για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Το επεισόδιο έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου με τους Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να επιλέγουν τους παίκτες που αξίζουν μία θέση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Όπως η ίδια, η Μαρίτα Καθιζιώτη, ανέφερε on camera πριν μπει στην αίθουσα και καταπλήξει τους κριτές, σκεφτόταν να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM εδώ και 2-3 χρόνια. Ωστόσο, φέτος ήταν η στιγμή της, τόσο από θέμα εμπειρίας όσο και από θέμα ψυχολογίας.

Με καταγωγή από την Κύπρο και με σπουδές στο Brighton της Αγγλίας, η 22χρονη Μαρίτα Καθιζιώτη είναι plus size μοντέλο που ασχολείται με το modeling, σε Αγγλία και Κύπρο. «Με φόβιζε ο ανταγωνισμός και η τηλεόραση. Όταν άρχισα να δουλεύω και είδα πώς είναι, δεν είχα πλέον κάποιο πρόβλημα. Είμαι πολύ χαλαρή και cool με αυτό το θέμα», δήλωσε η Μαρίτα Καθιρζιώτη πριν εμφανιστεί μπροστά στην κριτική επιτροπή. Ο Γιώργος Καράβας, μάλιστα, ήταν αυτός που προέβλεψε την τετραπλή επιτυχία του 22χρονου μοντέλου.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Νούσιας: Γιατί είπε «όχι» στις Άγριες Μέλισσες (Video)

Φαίη Σκορδά: Η αμηχανία στον αέρα της εκπομπής και η απάντηση για το διαζύγιο (Video)

Καινούργιου για δηλώσεις Κωνσταντινίδου για Φιλιππίδη: «Δεν είναι στη φυλακή; Θα λέμε πόσο ταλαντούχοι είναι;» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:36