search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:24
MENU CLOSE

Κοκαΐνη: Ξεσπάει η μητέρα της παίκτριας ριάλιτι – «Την κόρη μου την έμπλεξαν» (Video)

14.09.2021 19:00
montelo799

Για την προφυλάκιση της κόρης της που βρέθηκε με σχεδόν οκτώ κιλά κοκαΐνη μίλησε η μητέρα της δηλώνοντας πως «η κόρη της έχει μπλεχτεί από το πουθενά» και πως δεν κάνει χρήση ουσιών.

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι και μοντέλο που οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό για διακίνηση κοκαΐνης μαζί με τον 32χρονο σύντροφό της, αρνείται τις κατηγορίες ενώ δήλωσε για τον σύντροφό της πως «την κατέστρεψε».

Στo Μega και στο Live News μίλησε η μητέρα της 29χρονης, η οποία δηλώνει πως η κόρη της δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση και πως παρασύρθηκε από τον 32χρονο σύντροφό της.

Την έμπλεξαν την κόρη μου. Το παιδί μου δεν κάνει ούτε τσιγάρο. Είμαστε συντετριμμένοι. Μερικές φορές ο έρωτας τυφλώνει και δεν βλέπεις ποιον άνθρωπο έχεις μπροστά σου», δήλωσε συγκεκριμένα.

«H κόρη μου έχει μπλεχτεί από το πουθενά. Ποτέ δεν έκανε χρήση ναρκωτικών. Έχουμε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μας και πρέπει να είμαστε δυνατοί για να την στηρίξουμε» πρόσθεσε.

Και συμπλήρωσε πως μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευε οτι η απόφαση για την κόρη της θα ήταν απαλλακτική.

Τι υποστήριξε η 29χρονη

Οι δύο κατηγορούμενοι, που συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή μετά από παρακολούθηση της Αστυνομίας, μεταφέρθηκαν στην Ευελπίδων νωρίς το απόγευμα προκειμένου να δώσουν τη δική τους απάντηση σε όσα τους καταλογίζονται στη δικογραφία για διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης σε καταστήματα εστίασης στο κέντρο και στα Νότια Προάστια.

Μετά από τις εξηγήσεις που έδωσαν στον δικαστικό λειτουργό και οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν, με την σύμφωνο γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, προφυλακιστέοι και αμίλητοι αποχώρησαν από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι, όταν άκουσε την απόφαση ότι προφυλακίζεται, φώναζε για τον σύντροφό της «με κατέστρεψε…», ενώ στην απολογία της, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση. «Δεν γνώριζα τι έκανε ο σύντροφός μου», φέρεται να είπε.

Επιπλέον, φέρεται να ανέφερε πως πολύ συχνά είχαν καυγάδες και ότι προσπαθούσε να τον πείσει να σταματήσει την χρήση ναρκωτικών ουσιών. Πάντως, το ζευγάρι φέρεται να είχε προγραμματίσει να παντρευτεί στις 15 Οκτωβρίου 2021.

Σύμφωνα με δηλώσεις των συνηγόρων των δύο συντρόφων, οι εντολείς τους αρνούνται τις πράξεις όπως τους αποδίδονται. Η πλευρά του 32χρονου συντρόφου τής κατηγορουμένης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης σχεδόν 7,8 κιλών, ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία ανάμειξη και ευθύνη στην όλη υπόθεση η 29χρονη, ενώ ο ίδιος, όπως λέει, αρνείται ότι διακινούσε ναρκωτικά τονίζοντας πως είναι τοξικοεξαρτημένος. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, η ημέρα της σύλληψης του ήταν και η πρώτη φορά που δέχθηκε, λόγω χρέους που είχε σε προμηθευτή, να παίξει τον ρόλο του μεταφορέα. Ισχυρίζεται επίσης πως ουσιαστικά τον παγίδευσαν άλλα πρόσωπα.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος της 29χρονης, Παντελής Κοκοτός, δήλωσε: «Η εντολέας μου ισχυρίστηκε το έλλειμμα οποιασδήποτε γνώσης για τα ναρκωτικά. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Είμαστε στην αρχή μιας ποινικής διαδικασίας. Λειτουργούν οι ενδείξεις. Σεβόμαστε την απόφαση, αλλά υπάρχει πλειάδα στοιχείων που στην παρούσα φάση δεν μπορούν να ανατρέψουν την απόφαση. Θα αιτηθεί την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης. Είναι παράπλευρη απώλεια ενός ανθρώπου που αντί να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί της στις 15 Οκτωβρίου, βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση».

Σε ό,τι αφορά την κατηγορία ότι «ξεφορτώθηκε» ναρκωτικά στην τουαλέτα, ο συνήγορός της ανέφερε: «Η εντολέας μου ουδέποτε έχει καπνίσει, ουδέποτε έχει πιει, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Ο ισχυρισμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αποδειχθεί».

Διαβάστε επίσης:

Αυξήσεις στο ρεύμα: Θα είναι ανάλογες των κιλοβατώρων – Πώς θα εφαρμόζεται η επιδότηση (παραδείγματα)

Συντριβή αεροσκάφους στη Σάμο: Μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη Νετανιάχου ο νεκρός επιβάτης

Εργασιακά: Οι τρεις μεγάλες αλλαγές σε άδειες και αργίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:21