search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:12
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Κομματικοί ταξιθέτες χώρισαν Καραμανλή και Σαμαρά που μπήκαν μαζί στη ΔΕΘ – Το παρασκήνιο

14.09.2021 13:37
karamanlis_samaras

Αίσθηση προκάλεσε η κοινή είσοδος Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά στο συνεδριακό κέντρο της ΔΕΘ που θα μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ωστόσο οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, που πρόσφατα έχουν ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν μαζί την ομιλία του πρωθυπουργού, καθώς όπως αναφέρει η «Εστία», κομματικοί ταξιθέτες πλησίασαν τους πρώην προέδρους του κόμματος και τους υπέδειξαν τις θέσεις τους, οι οποίες ήταν στα δύο άκρα της αίθουσας!

Ο Αντώνης Σαμαράς μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, εξέφραζε την δυσαρέσκεια του σε βουλευτές για την απουσία απάντησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στις συνεχείς προκλήσεις Ερντογάν.

Ακόμη, έντονη συζήτηση προκάλεσε το σύνθημα που βρισκόταν στην πλάτη του πρωθυπουργού, «Η Ελλάδα αλλάζει», το οποίο είχε χρησιμοποιήσει παλαιότερα ο Κώστας Σημίτης.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωκοινοβούλιο: Η Ασημακοπούλου απείχε από την ψηφοφορία για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ

Πανεπιστημιακή Αστυνομία ήταν και… πάει – Γιατί κάνει πίσω η κυβέρνηση

Συνάντηση του Γιάννη Πρετεντέρη με τον Αλέξη Τσίπρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10