search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 05:54
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Η ζωή όλων ανατρέπεται (Video)

15.09.2021 11:36
agries-melisses-new

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα των Άγριων Μελισσών, τα spoilers μαρτυρούν τεράστιες ανατροπές στη ζωή όλων των πρωταγωνιστών της σειράς.

Σύμφωνα με το «Τηλέραμα», η Ελένη προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά την απώλεια των χωραφιών της, έχοντας στο πλευρό της τόσο τις αδερφές της όσο και τον Λάμπρο.

Ωστόσο, η ευτυχία με τον εφηβικό της έρωτα δε θα κρατήσει για πολύ. Ένας άνδρας από το παρελθόν εισβάλλει στη ζωή της και αλλάζει τα δεδομένα…

Στο σπίτι των Σεβαστών έρχεται να εγκατασταθεί με την οικογένειά του ο Ακύλας Μεγαρίτης ο οποίος βάζει στο στόχαστρο τις αδελφές Σταμίρη αλλά και τον Λάμπρο.

Σε δίλημμα η Ασημίνα

Η Ασημίνα έχει πια την επιμέλεια του μικρού Σέργιου, ενώ είναι σε διάσταση με τον Νικηφόρο, αναμένοντας την απόφαση που οριστικοποιεί το διαζύγιό τους.

Οι δυο τους προσπαθούν να διατηρούν μια καλή επικοινωνία για το καλό του παιδιού τους, η σχέση τους, ωστόσο, θα περάσει από 40 κύματα. Μάλιστα, το μυστικό που κρατούν εδώ και χρόνια κινδυνεύει κάθε στιγμή να αποκαλυφθεί…

Θέλοντας να κάνει μια αλλαγή στη ζωή της, η Ασημίνα πιάνει δουλειά στα γραφεία μιας εφημερίδας στη Λάρισα, ως γραμματέας. Η γνωριμία της όμως με τον εκδότη της εφημερίδας Πέτρο Ορφανίδη θα τη φέρει αντιμέτωπη με μεγάλα διλήμματα και αποφάσεις…

Στην εξορία ο Λάμπρος

Με την έλευση της δικτατορίας στο χωριό, ο Λάμπρος θα έρθει αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο του καθεστώτος.

Πάντα ονειρευόταν μια ολόκληρη ζωή στο πλευρό της Ελένης, κάτι που έμοιαζε να είχε πετύχει. Ξαφνικά για ακόμα μια φορά όλα θα γίνουν ένα μακρινό όνειρο.

Ο Λάμπρος θα βρεθεί εξόριστος στη Λέρο και, παρά τις προσπάθειες της Ελένης να αποδείξει πως τίποτα από όσα κατηγορούν τον άνδρα της δεν ισχύουν, εκείνος θέτει τον εαυτό του σε μεγάλο κίνδυνο με μοναδικό σκοπό του να την προστατεύσει.

Διαβάστε επίσης:

Μ. Αναστασοπούλου: Ο αρχισυντάκτης μου είναι και σύντροφός μου! (Video)

Το MeaCulpa στοχοποίησε νήπια και ο Μπογδάνος ζητάει τα ρέστα και απειλεί (Photos)

Σασμός – Spoiler: Μία εισαγωγή στο νοσοκομείο φέρνει τα πάνω κάτω

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32