search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:13
MENU CLOSE

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Το πρώην «αγγελάκι» ποζάρει γυμνή στην άμμο και κολάζει ακόμη και τον… Διάβολο (Photo)

15.09.2021 19:38
alessandra_ambrosio-new

Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο ήταν ένα από τα πανέμορφα αγγελάκια της Victoria’s Secret το οποίο έχει πλέον συνταξιοδοτηθεί. Και όταν λέμε «συνταξιοδοτηθεί» δεν εννοούμε ότι το μοντέλο με τις εκπληκτικές αναλογίες βγήκε στη σύνταξη, απλά δεν περπατάει στις πασαρέλες για τη γνωστή εταιρία γυναικείων εσωρούχων.

Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο διατηρεί λογαριασμό στο instagram με εκατομμύρια ακολούθους στους οποίους φροντίζει συχνά πυκνά να κρατά το ενδιαφέρον στα.. κόκκινα. Αναρτά φωτογραφίες με μαγιό ή ημίγυμνη και τα «like» γίνονται χιλιάδες.

Τελευταία φωτογραφία της αυτή που θα δείτε, η οποία την δείχνει γυμνή επάνω στην άμμο και η οποία προκάλεσε φρενίτιδα στον κόσμο. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι μια από τις 200 φωτογραφίες τυπωμένες σε ιλουστρασιόν χαρτί από το νέο βιβλίο – λεύκωμα του μοντέλου που έχει τίτλο «Alessandra by Stewart Shining»

H Αλεσσάντρα Κορίν Αμπρόζιο είναι Βραζιλιάνα-Αμερικανίδα μοντέλο. Το 2012 το περιοδικό Forbes την συμπεριέλαβε στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως, με εισόδημα 6 εκατομμύρια δολάρια σε μια χρονιά.

Το 2005 ξεκίνησε η σχέση της με τον επιχειρηματία Τζέιμι Μαζούρ. Στις 24 Αυγούστου 2008, γεννήθηκε η κόρη τους, Άντζα Λουίζ Αμπρόζιο Μαζούρ ενώ την ίδια χρονιά, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε. Στις 7 Μαΐου 2012, γεννήθηκε το δεύτερο τους παιδί, ο γιος τους, Νόα Φίνιξ Αμπρόζιο Μαζούρ. Το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του, τον Μάρτιο του 2018. Το 2020, πολιτογραφήθηκε Αμερικανίδα.

Διαβάστε επίσης:

Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο ξανασυναντά τον πρώην αρραβωνιαστικό της για να βγουν με τον γιο τους (Photos)

Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο ποζάρει τόπλες με τις καλλονές φίλες της (Photos)

H Αλεσάντρα Αμπρόζιο τόπλες στη Μύκονο: Το μασάζ που ανέβασε τη… θερμοκρασία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:10