search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:54
MENU CLOSE

Μπογδάνος: Πώς παρουσίασαν οι εφημερίδες την υπόθεση με το ρατσιστικό άρθρο (Photos)

17.09.2021 11:35
bogdanos_new

Οσο απίστευτο και εάν ακούγεται υπήρξαν δύο εφημερίδες – δεξιές – που δεν έγραψαν χθες ούτε λέξη για το θέμα Μπογδάνου.

Δεν τόλμησαν βέβαια να τον υπερασπιστούν αλλά δεν έγραψαν κουβέντα λες και το θέμα δεν συνέβη ποτέ. Πρόκειται για τον Ελεύθερο Τύπο και την Εστία.

Η Εστία καταλαβε πραφανώς το λάθος της και αφιερώνει το σημερινό της πρωτοσέλιδο – 48 ωρες μετα – στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας, – λές και αυτη ήταν η ουσία του προβλήματος.

Η επίσης δεξιά Δημοκρατία δεν διαφωνεί με την ουσία της ανάρτησης Μπογδάνου αλλά την ενόχλησε η δημοσιοποιηση των ονομάτων των νηπίων. Του λέει με άλλα λόγια «καλά τα λές αλλά δεν έπρεπε να δημοσιεύσεις τα ονόματα» (!).

Η φιλοκυβερνητική Political ναι μεν κατακρίνει τον Μπογδάνο αλλά υπερασπίζεται την μη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία με το εξής φοβερό ….επιχείρημα: «Και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διέγραψε τόσους δικούς του που έχουν πει κατά καιρούς άλλα μεμπτά».

Η Καθημερινή είναι η μόνη φιλοκυβερνητική εφημερίδα – μαζί με τα Νέα – που με κύριο αρθρο χθες αποδοκίμασαν απολυτα τον Μπογδάνο ενώ και οι σκιτσογράφοι της εφημερίδας Μακρής και Πετρουλάκης τον αποδομησαν.

Οσο για τις κεντροαριστερές εφημερίδες η Εφημερίδα των Συντακτών και η Αυγή αφιερωσαν το πρώτο τους θέμα στην υπόθεση ενώ και η Kontra News είχε αναλυτικά ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης

Καταπέλτης η Μπακογιάννη για τον Μπογδάνο: «Bαρύτατο πολιτικό και ηθικό ατόπημα»

Νέα Δημοκρατία: Ποιος θα είναι ο επόμενος γραμματέας

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Δείπνο στην οικία του πρωθυπουργού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03