search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:33
MENU CLOSE

Ερντογάν: Θα συναντηθώ με τον Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη

19.09.2021 13:54
Mitsotakis-Erntogan

Για επικείμενη συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό στη Νέα Υόρκη έκανε λόγο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πριν από λίγο κατά τη διάρκεια δηλώσεών του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kathimerini.gr ο κ. Ερντογάν δήλωσε σχετικά: «Εμείς θα πραγματοποιήσουμε το αίτημα του Μητσοτακη στις ΗΠΑ. Εκεί έχουμε συνάντηση μαζί του», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος, που αναφέρθηκε εκ νέου στην πρόσφατη σύνοδο του EUMED9 στην Αθήνα λέγοντας:

«Όμως σε αυτή τη συνάντηση των «9» που διοργάνωσαν έγιναν ανεπιθύμητες δηλώσεις. Βέβαια το υπουργείο Εξωτερικών μας έδωσε τις απαραίτητες απαντήσεις. Εκεί θα δούμε πόσο ειλικρινείς είναι και πόσο θα αντισταθούν. Η Τουρκία σε αυτό το σημείο δεν είναι ο θυρωρός (υπηρέτης) κανενός. Εμείς από τους απέναντί μας πρέπει να δούμε με εντιμότητα τα βήματα που πρέπει να γίνουν. Αν δεν τα δούμε, τότε θα πάρουμε την απαραίτητη απόφαση και θα κάνουμε τα ανάλογα βήματα».

Πάντως στην πρόσφατη συνέντευξή του στη ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναφέρει ότι δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, λέγοντας «άλλωστε νομίζω ότι και τα προγράμματά μας δεν συμπίπτουν».

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Σοβαρότατος τραυματισμός παιδιού από ατύχημα σε αγώνα καρτ – Η παράσυρση από το μονοθέσιο (Photo)

Τηλεθέαση: H Σίσσυ Χρηστίδου έκανε την ανατροπή – Πήρε την πρωτιά από τον Μάνεση

Φωτιά τώρα στη Φυλή – Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην Εύβοια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:28