search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:21
MENU CLOSE

Σασμός – Spoiler: Ο Στεφανής δολοφονείται

20.09.2021 09:38
spoiler-sasmos-new

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στον Σασμό, τη σειρά του Alpha που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό από τα πρώτα επεισόδια.

Ο Κώστας υποψιάζεται τον παράνομο δεσμό της Άσπας, ενώ η Αργυρώ προσπαθεί να διαχειριστεί αυτά που νιώθει για τον Αστέρη.

Την ίδια στιγμή, ο Άγης παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με την Τζένη και τη Μαίρη, ενώ ο Αστέρης απομακρύνεται από τη Στέλλα. 

Πέτρος και Στεφανής έρχονται ξανά σε άγρια σύγκρουση, όσο ο Γιώργης απαιτεί από τη Θοδώρα να του εξηγήσει τι συνέβη μεταξύ αυτής και του Πέτρου.

Ο Μαθιός ζητά από τον Αστέρη να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στη Στέλλα, την ώρα που η γιαγιά Ειρήνη ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. 

Ο Αστέρης προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην Αργυρώ, ενώ ο Μαθιός αντιμετωπίζει τον Στεφανή, ζητώντας του να είναι καθαρός απέναντι στη Βασιλική.

Ο Στεφανής κατευθύνεται με τα αγόρια στο μαντρί, ενώ ο Αστέρης αποφασίζει να μιλήσει ευθέως στη Στέλλα. Ένα όπλο οπλίζεται στα βουνά και τίποτα πια δε γυρίζει πίσω. Στο εξής, όλα αλλάζουν…

Διαβάστε επίσης:

«Καλό Μεσημεράκι» με τη Μόνικα Μπελούτσι (Video)

Σίσσυ Χρηστίδου για Κωνσταντινίδου: Μιλήσαμε στο διάλειμμα – Μου είπε «ναι έχεις δίκιο» (Video)

X Factor: «Έκλεισε» η παρουσιάστρια – Συζητήσεις με μεγάλο όνομα για την κριτική επιτροπή (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42