search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 02:39
MENU CLOSE

Πύργος: Γονείς – αρνητές του κορωνοϊού μήνυσαν τρεις εκπαιδευτικούς λόγω μασκών και self test (Video)

21.09.2021 10:33
sxoleia_new

Σε μηνύσεις κατά τριών εκπαιδευτικών προχώρησαν γονείς στον Πύργο, καθώς δεν επέτρεψαν την είσοδο των παιδιών τους στο σχολείο χωρίς self test και μάσκες.

Η Αντωνία Μπρη πρόεδρος δασκάλων και νηπιαγωγών περιφερειών του Πύργου, μιλώντας στο Open δήλωσε για τις μηνύσεις πως «στο κρεσέντο των γονέων που αντιδρούν στην εφαρμογή των μέτρων κατά της πανδημίας συνεχίστηκε εχθές στο νομό μας σε νηπιαγωγείο του Πύργου και δημοτικό σχολείο της ευρύτερης περιοχής» και συνέχισε:

«Συγκεκριμένα, γονείς απαίτησαν την είσοδο των παιδιών τους στο σχολείο χωρίς μάσκα και την επίδειξη της απαιτούμενης σχολικής κάρτας για covid όπως προβλέπεται από τις υπουργικές αποφάσεις και τις εγκυκλίους που έχουμε».

«(Το επιχείρημά τους) ήταν ακριβώς αυτό που κατέγραψαν στις μηνύσεις τους. Κατηγόρησαν τους εκπαιδευτικούς και υπέβαλλαν μήνυση κατά του διευθυντή και της προϊσταμένης του νηπιαγωγείου και των υπολοίπων νηπιαγωγών με τις κατηγορίες σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, εσχάτης προδοσίας και βασανισμού», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Τζανάκης για τεστ αντισωμάτων: Γιατί δεν δείχνουν την πραγματική ανοσία

Πάτρα-καρτ: Κρίσιμες ώρες για τον 6χρονο – Αισιοδοξία των γιατρών ότι θα βγει νικητής (Video)

Νοσοκομεία: Κατά 15% λιγότερες τις νοσηλείες στο ΕΣΥ – Ο κορωνοϊός… επισκίασε τις άλλες ασθένειες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 01:44