search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:36
MENU CLOSE

Survivor: «Μετά τον τραυματισμό μου στο ριάλιτι, δε μπορώ να εργαστώ» (Video)

21.09.2021 14:12
survivor1-new

Πρώην παίκτρια του Survivor δηλώνει μετανιωμένη που συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, καθώς έπειτα από τραυματισμό της στο παιχνίδι, δεν είναι σε θέση να εργαστεί.

Ο λόγος για τη Σοφία Μαργαρίτη η οποία -όπως τονίζει- δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι για «χάρη των παιδιών της», επισημαίνοντας ότι κανείς από την παραγωγή δεν έδειξε, έκτοτε, ενδιαφέρον για την υγεία της.

«Σε ένα αγώνισμα χτύπησα πολύ άσχημα και ζητούσα επίμονα να με δει ένας γιατρός. Προφανώς, υποβαθμίστηκαν αυτές οι διαμαρτυρίες που είχα και υπήρχε μια καθυστέρηση μιας εβδομάδας.

Έπαιξα, παρ’ όλ’ αυτά, σε τέσσερα αγωνίσματα και είναι, πια, δεδομένο ότι εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης, υπήρξε επιδείνωση στην υγεία μου. Αν υπήρχε άμεση ανταπόκριση, πιθανώς να είχα γλιτώσει το χειρουργείο.

Έχω μετανιώσει για τη συμμετοχή μου. Πήγα για χάρη των παιδιών μου. Δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς από την παραγωγή για την υγεία μου. Αναγκάστηκα να κάνω επέμβαση στο πόδι μου κάτι που με πήγε πολύ πίσω και επαγγελματικά, αυτή τη στιγμή δε μπορώ να εργαστώ» είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης:

Ντέπυ Γκολεμά για Bachelor και Big Brother: «Είναι αισχρά – Η ντροπή της γυναίκας» (Video)

Φαίη Σκορδά: Χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό» της Τρίτης (Video)

Mega: Πρεμιέρα για την Κατερίνα Καραβάτου – Οι λεπτομέρειες του νέου πρωινού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31