search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:29
MENU CLOSE

Τηλεόραση: Άνοιξε πάλι η συζήτηση για τις θεματικές άδειες

21.09.2021 09:16
Σε δόσεις η πληρωμή των τηλεοπτικών αδειών-Καμία καταβολή για το 2020 - Media

Φουντώνει ξανά η συζήτηση για τις θεματικές τηλεοπτικές άδειες, πράγμα που θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο.

Τo έντονο ενδιαφέρον που επιδεικνύεται εσχάτως από οικονομικούς παράγοντες για τα τηλεοπτικά πράγματα της χώρας (με φόντο την ορφανή συχνότητα που ακόμη δεν έχει κάτοχο), αλλά και η εμπλοκή της BC Partners στο προσκήνιο, που έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα μετά την εξαγορά της Nova, επαναφέρουν δυναμικά τη συζήτηση περί προκήρυξης των θεματικών αδειών ακόμα και τους αμέσως επόμενους μήνες, είτε δηλαδή προς το τέλος του 2021 είτε στην αρχή του 2022.

Όπως σημειώνει το media.gr το θεσμικό πλαίσιο υπάρχει ήδη από την εποχή των Πέτσα και Λιβάνιου, ο ρόλος του ΕΣΡ είναι ξεκάθαρος και πλέον αυτό που μένει να φανεί είναι αν οι κυβερνώντες θα αξιοποιήσουν αυτό το -έπειτα από πολύ καιρό- ευνοϊκό timing ή υπάρχουν άλλοι σχεδιασμοί και χρονοδιαγράμματα.

Διαβάστε επίσης:

ΣΚΑΪ: Σάρωσε στην πρεμιέρα του το The Voice

Ραδιόφωνο: Στον αέρα το «My Radio 104,6» – Πρώην Θέμα FM

Τηλεόραση: Παραμένει στο OPEN η Αννίτα Πάνια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:13