search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:40
MENU CLOSE

Ιωάννα Μαλέσκου: Έγινε έξαλλη κι αυτό βγήκε προς τα έξω (Videos)

22.09.2021 17:33
maleskou4-1

Για ασέβεια στο πρόσωπό της και τους συντελεστές του «Love it», μπρος και πίσω από την κάμερα, κατηγόρησε η Ιωάννα Μαλέσκου, την Κατερίνα Καινούργιου.

Τα «μαχαίρια» βγήκαν νωρίς- νωρίς σήμερα. Αιτία το θέμα που έπαιξε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» (Alpha), ότι στον ΣKAΪ σχεδιάζουν αντιμετάθεση εκπομπών.  Συγκεκριμένα να μετακομίσουν στη ζώνη του Σαββατοκύριακου τη Μαλέσκου με την εκπομπή της και στη θέση της, στο καθημερινό πρόγραμμα, να φέρουν το Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα, μπάς και πάρει η πρωινομεσημεριανή καθημερινή ζώνη του Σκάι τα πάνω της (σε τηλεθέαση). Σάμπως το «Όλα γκούντ» σκίζει;

Άρχισε στο «Love it» η ομφαλοσκόπιση και η αυτοαναφορικότητα, η Μαλέσκου να απορεί και να εξανίσταται και να κάνει λόγο για κανιβαλισμό, λες και όταν τα κάνει εκείνη είναι καθαγιασμένα.

«Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα, υπάρχει κι αυτό. Να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Ας υπάρχει ένας στοιχειώδης σεβασμός. Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν ξεχνά», είπε η ευειδής τηλεπερσόνα.

Ως και τους συντελεστές της εκπομπής έβαλε «μπροστά», λέγοντας ότι αυτά δεν είναι καλά να λέγονται επειδή υπάρχει κόσμος ο οποίος εξαρτάται από αυτή την εκπομπή επαγγελματικά και βιοπορίζεται.

Στο μεταξύ έσπευσε να τονίσει ότι όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και αναπαρήχθησαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και ότι ο ΣΚΑΪ, επισήμως, έχει διαψεύσει το σενάριο αντικατάστασης και μετάθεσης της Ιωάννας Μαλέσκου, αν και ποτέ στα μέχρι τώρα τηλεοπτικά χρονικά δεν έχει καταγραφεί περίπτωση καναλιού να επιβεβαιώνει ρεπορτάζ που το αφορά, πόσο μάλλον όταν υπάρχει στο φόντο και όχι στο προσκήνιο.

Καπνός δίχως φωτιά δεν γίνεται, λέει ο λαός και οι ψίθυροι που αφορούν στο μέλλον της Μαλέσκου και της εκπομπής της έχουν ξεκινήσει τα προηγούμενα 24ωρα.

Το κανάλι, λέγεται, ότι έχει προβληματιστεί αλλά δεν επιθυμεί να κάνει βεβιασμένη κίνηση και ότι το «Love it» θα πορευθεί έως το τέλος του έτους οπότε και θα επανεξεταστεί κάθε εκδοχή.

Η αντίδραση από την Κατερίνα Καινούργιου

Λεπτά αργότερα από την «έκρηξη» της Ιωάννας Μαλέσκου, η Κατερίνα Καινούργιου «σήκωσε το γάντι» και απάντησε με θυμό στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ λέγοντας ότι, κατάπληκτη, ενημερώθηκε για την «επίθεση» από τον αδελφό της.

«Το να βγαίνει τώρα και να μιλάει για ασέβεια από εμένα με όλα αυτά τα λόγια που λέει ο αδερφός μου, που για να μου στέλνει μήνυμα που δε μου στέλνει ποτέ και δεν ασχολείται… Μιλάει για μικροπρέπεια και αγένεια από μένα.

Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δεν δημιουργώ κόντρες και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλήσεις. Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και οι ίδιοι που αργότερα θα σου πουν «Ιωάννα λυπόμαστε».

Τα έχω βιώσει και εγώ αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία για δική σου προστασία και δεν το συνεχίζω. Κλείνει εδώ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου, βράζοντας από θυμό.

Διαβάστε επίσης

Πέρασε γυμνός σε ζωντανή πρωινή εκπομπή – Οι παρουσιαστές έκοψαν για διαφημίσεις (Video)

Τάσος Τρύφωνος για τον «Αδύναμο Κρίκο»: Δεν είναι στημένοι οι παίκτες (Video)

Σασμός – Spoiler: H σχέση Αστέρη – Αργυρώς αποκαλύπτεται, μια εγκυμοσύνη φέρνει τα πάνω κάτω

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50