search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:01
MENU CLOSE

Πελέ: Κάνει ποδήλατο και περιμένει το εξιτήριο (Video)

22.09.2021 09:54
Πελέ: «Είμαι καλά, δεν φοβάμαι» - Διαψεύδει όσα είπε ο γιός του - Media

Ολα πήγαν καλά. Με χιουμορ και θετική διάθεση ο διάσημος ποδοσφαιριστής Πελέ ξεπερνάει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Με την συνήθη αίσθηση του χιούμορ, που τον διακρίνει, ο Πελέ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να κάνει ποδήλατο, με την ελπίδα να βγει σύντομα από το νοσοκομείο του Σάο Πάουλο της Βραζιλίας όπου νοσηλεύεται μετά από επέμβαση στο παχύ έντερο.

«Φίλοι μου, στέλνω αυτό το βίντεο που έφτιαξε η γυναίκα μου σήμερα για να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου. Είμαι περιτριγυρισμένος από στοργή και ενθάρρυνση, που με κάνουν να νιώθω λίγο καλύτερα κάθε ημέρα.

Με αυτόν τον τρόπο, θα επιστρέψω σύντομα στην Σάντος (σ.σ. μια περιοχή του Σάο Πάουλο όπου βρίσκεται μία από τις κατοικίες του)», έγραψε ο 80χρονος θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στα social media.

Στο βίντεο, φαίνεται ο Πελέ να κάνει ποδήλατο, ενώ δύο μέλη του ιατρικού προσωπικού στο νοσοκομείο Albert-Einstein τον παροτρύνουν.

Διαβάστε επίσης

Ισχυρός σεισμός στην Αυστραλία: 5,8 Ρίχτερ «χτύπησαν» τη Μελβούρνη (Videos)

Γαλλία: 16 χρόνια φυλάκισης σε γνωστό ηθοποιό για απαγωγή και απόπειρα δολοφονίας 17χρονου

Αίτνα: «Ξύπνησε» και βρυχάται το ηφαίστειο – 9 χιλιόμετρα το ύψος του καπνού (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:01