search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:31
MENU CLOSE

Κρήτη: Είχε παράνομο δεσμό – Όταν τον ξεμπρόστιασαν τράβηξε μαχαίρι

23.09.2021 14:58
Untitled design (1)

Είχε διπλή ζωή. Διατηρούσε ταυτόχρονα δεσμό με δύο γυναίκες. Και όταν αυτές του ζήτησαν τον λόγο, εβγαλε και μαχαίρι απο πάνω και τις απείλησε.

Πρόκειται για εναν 54χρονο νοσηλευτή απο το Ηράκλειο Κρήτης.

Καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Συνελήφθη γιατί έβγαλε μαχαίρι και απείλησε δύο γυναίκες!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όλα ξεκίνησαν όταν η μία από τις δύο γυναίκες, επίσης νοσηλεύτρια, ανακάλυψε ότι ο 54χρονος σύντροφός της από το καλοκαίρι του 2020, διατηρούσε παράλληλα σχέση με άλλη γυναίκα.

Οπως αναφέρει το cretalive news αφού την εντόπισε και διαπίστωσαν και οι δύο το τι συμβαίνει, αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι του νοσηλευτή, προκειμένου να του ζητήσουν εξηγήσεις.

Εκείνος, αφού στην αρχή φάνηκε να σαστίζει, στην συνέχεια πέρασε στην αντεπίθεση και – όπως κατηγορείται – άρπαξε ένα μαχαίρι και τις απείλησε.

Η μία γυναίκα πρόλαβε να φύγει από το σπίτι, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο με την δεύτερη, την οποία ο άνδρας έπιασε και της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό, απειλώντας ότι θα την σκοτώσει.

Η γυναίκα που έτρεξε εκτός σπιτιού ειδοποίησε την αστυνομία, κλιμάκιο της οποίας έσπευσε στην περιοχή και κατάφερε να συλλάβει τον 54χρονο, με τη συνέχεια να δίνεται στις δικαστικές αίθουσες.

Η υπόθεση, όπως είναι φυσικό, έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις, ειδικά στους χώρους του νοσοκομείου όπου εργάζονται οι εμπλεκόμενοι.

Διαβάστε επίσης

Τήνος: Αναβρασμός μετά το ξύλο σε κατοίκους από τα ΜΑΤ – Εννέα τραυματίες (Video)

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Χτυπούσε και απειλούσε τις συντρόφους του ο δράστης – Είχε απαγάγει την πρώην γυναίκα του

Πάτρα-καρτ: Σήμερα η αποσωλήνωση του 6χρονου Φώτη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:31