search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:34
MENU CLOSE

Παπαχρήστος κατά Σκέρτσου: «Άτυπος υπουργός υγείας – Έχει ευθύνη για την αποτυχία του εμβολιαστικου προγράμματος»

23.09.2021 12:57
skertsos_papaxristos_new

Επίθεση κατά του υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου, εξαπολύει σήμερα από τη στήλη του στα «Νέα» ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Ο δημοσιογράφος χαρακτηρίζει τον Άκη Σκέρτσο ως «αυτός ο πολυπράγμων, άτυπος υπουργό υγείας που διαβιεί στην αυλή του Μεγάρου Μαξίμου».

Η δήλωση του Άκη Σκέρτσου που εξώθησε τον δημοσιογράφο να του επιτεθεί προσωπικά ήταν πως «έχουμε μια πανδημία των ανεμβολίαστων και εκεί πρέπει να εστιάσουμε την προσπάθειά μας να πείσουμε όσους ακόμη το σκέπτονται, φοβούνται, διστάζουν. Δεν θα πείσουμε τους σκληρούς αντιεμβολιαστές που θεωρούν είτε ότι δεν υπάρχει πανδημία είτε ότι το εμβόλιο είναι κάτι βλαβερό για τον άνθρωπο. Πρέπει να πάμε στο μικρο-επίπεδο και να επιστρατεύσουμε όλες τις δυνάμεις που έχουμε σε επίπεδο επιστημόνων, κοινωνικών δικτύων, στο επίπεδο ανθρώπων που έχουν επιρροή και αξιοπιστία στο δημόσιο λόγο τους».

«Μεγάλος! Υπουργέ μου, γιατί μας λέτε τι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει και δεν το κάνετε;» Διερωτήθηκε με ειρωνική διάθεση ο δημοσιογράφος των «Νέων».

Καταλήγοντας, ο δημοσιογράφος άφησε αιχμές για την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι απέτυχε στο εμβολιαστικό πρόγραμμα και συνιστά «να μην τα ρίχνουμε όλα στους αρνητές, για ότι έχουν αποτύχει οι στόχοι του εμβολιαστικού προγράμματος.Υπάρχουν και προσωπικές ευθύνες…».

Διαβάστε επίσης:

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Ζαχαράκη εναντίον Γκλέτσου;

Πολιτική Προστασία: Την πρώτη τους μάχη έδωσαν Στυλιανίδης – Τουρνάς

Υποψήφια βουλευτής η Μαρίνα Πατούλη;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:34