search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:00
MENU CLOSE

Αντζελίνα Τζολί: Φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Weeknd μετά από κοινή τους έξοδο

27.09.2021 20:34
Angelina-Jolie-new

Σε νέα κοινή έξοδο, μετά την τελευταία τους συνάντηση τον Ιούλιο, δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο στην Santa Monica η Jolie με τον Weeknd, αναζωπυρώνοντας τις φήμες ότι είναι ζευγάρι.

Μάλιστα οι δυο τους δεν έκαναν κάποια προσπάθεια να κρυφτούν από τα αδιάκριτα βλέμματα των γύρω αλλά και των φακών των paparazzi που τους κατέκλυσαν με τα φλας τους.

Αν και όλοι πιστεύουν πως ίσως η έξοδός τους αφορούσε ρομαντικούς λόγους μιας και οι δύο βρίσκονται «εντός παζαριού», μάλλον, όπως αναφέρει το δημοσίευμα κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς «Σίγουρα δεν προσπάθησαν να το κρύψουν», αφού η ίδια «επικεντρώνεται στο να επιστρέψει στον κινηματογράφο. Έχει και τη σειρά της ΗΒO που πρωταγωνιστεί, άλλωστε».



Από την πλευρά του, ο The Weekend πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη σειρά ‘The Idol’ με την υπόθεση να αφορά «μία pop τραγουδίστρια που ξεκινά σχέση με έναν μυστηριώδη ιδιοκτήτη club του Los Angeles, o οποίος είναι ηγέτης μίας αίρεσης».

Να θυμίσουμε ότι και οι δύο είναι αρκετά ενεργοί στον φιλανθρωπισμό κάνοντας τεραστίων ποσών δωρεές σε διάφορα ιδρύματα που αφορούν είτε θέματα υγείας, είτε παιδιών είτε μεταναστών με την Jolie να βρίσκεται μέχρι πρότινος στην Burkina Faso, και τον Weeknd να λέει σε πρόσφατη δήλωσή του, «Θα δωρίσω ένα εκατομμύριο δολάρια για να παράσχω δύο εκατομμύρια γεύματα μέσω του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών και θα ενθαρρύνω όσους μπορούν να δώσουν επίσης βοήθεια».

Κάτι που είναι κοινό, και μοιάζει να τους ένωσε σε αυτό το δείπνο, χρήζοντάς το με αυτό τον τρόπο μάλλον μια επαγγελματική συνάντηση.

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Σκορδά: Το «ατύχημα» στην κουζίνα της εκπομπής (Video)

Κατερίνα Καραβάτου: Πώς αντέδρασε όταν τη ρώτησαν για τον Κρατερό Κατσούλη (Video)

Ελένη Μενεγάκη: «Είχα μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ να μείνω έγκυος στα 44» (Videos)




google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:59