ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:00
MENU CLOSE

Με κυνήγι θησαυρού online γιορτάζει ο Δήμος Θεσσαλονίκης την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

27.09.2021 13:10

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας τουρισμού ο Δήμος Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τουρισμού, διοργανώνουν έως και το τέλος του χρόνου,  ένα διαδραστικό παιχνίδι, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχει η ψηφιακή τεχνολογία.

Η θεματική του παιχνιδιού είναι η επιστημονική φαντασία. Συγχρονίζοντας σημεία της πόλης που λειτουργούν ως χρονικές σταθερές, καταφέρνουμε να επαναφέρουμε στη δική μας διάσταση μια χαμένη «Χρονοναύτη» κι όλο αυτό συμβαίνει εμπειρικά, με τη φυσική μας παρουσία σε μέρη όπως μουσεία, ναοί, μνημεία, έργα τέχνης. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μεταβούμε σε αυτά, να εντοπίσουμε το αυτοκόλλητο QR που έχει τοποθετήσει η Singularity Society, να  το σκανάρουμε, να το αντιγράψουμε, να το εισάγουμε στο chat και να προχωρήσουμε στο επόμενο σημείο συγχρονισμού. Όλοι οι παίκτες φτάνουν στον τερματισμό, όμως κερδίζουν οι 50 πιο γρήγοροι με έπαθλο δωρεάν είσοδο στο «Museum of Illusions Thessaloniki».

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού είναι μια μέρα γιορτής για τη Θεσσαλονίκη.

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στην ανάκαμψη χωρίς αποκλεισμούς. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τουρισμού καλούν τους πολίτες να ανακαλύψουν την ιστορία της πόλης στο https://www.facebook.com/SingularitySocietySKG/, παίζοντας!

Διαβάστε επίσης:

Αυτοκίνητο: Κάθε πότε πρέπει να αλλάζουμε ψυκτικό υγρό (Photos/Video)

Σεισμός στην Κρήτη: «Παντελώς άγνωστο το ρήγμα» λέει ο Παπαζάχος

Θεσσαλονίκη: Επίπληξη από το δικαστήριο σε νεαρό που έκανε σεξ με 12χρονη και την άφησε έγκυο

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:00
Exit mobile version