search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:30
MENU CLOSE

Έλενα Ακρίτα: Εξώδικα σε γνωστά σάιτ – «Φιλοκυβερνητικά μέσα έσπευσαν να σπιλώσουν την υπόληψη μου»

28.09.2021 14:55
akrita_new

Μια ανάρτηση που έκανε η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα για τον Σπύρο Φωκά, και ο τρόπος που αυτή αναπαρήχθη από γνωστά σάιτ, μετά το σχετικό σχόλιο της συζύγου του ηθοποιού, προκάλεσαν την οργή της δημοσιογράφου που ζήτησε να ανασκευάσουν αλλιώς θα έπαιρνε νομικά μέτρα.

Συγκεκριμένα την Κυριακή η Έλενα Ακρίτα έγραψε: «Κυρία Λίνα Μενδωνη, μπορείτε να βοηθήσετε τον Σπυρο Φωκά; Με 600€ συνολο εκείνος και η γυναίκα του αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα. Ανέστιος και πένης ο αγαπημένος ηθοποιός, χρειάζεται τη στήριξη του Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για να κρατηθεί στη ζωή. Θα παρακολουθήσουμε στενά την υπόθεση, ο κ. Φωκάς δεν ζητά ελεημοσύνη, μια στοιχειωδώς αξιοπρεπή διαβίωση ζητά».

Ακολούθησε η ανάρτηση της συζύγου του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν, που ανέφερε:

«Με αφορμή αναπαραγωγή δημοσιευμάτων για την κατάσταση μας θέλω να ενημερώσω ότι με αξιοπρέπεια διαχειριζόμαστε την ζωή μας έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση φίλων μας όσο βέβαια και την βοήθεια του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού κυρίου, Γρηγόρη Δημητριάδη όσο και του γενικού γραμματέα Πρόνοιας, Γιώργου Σταμάτη. Θα παρακαλούσα αυτό να γίνει σεβαστό από όλους και να μην αναστατώνουν τόσο εμένα όσο και τον Σπύρο με δημοσιεύσεις που είναι αναληθείς».

Αρκετά σάιτ αναπαρήγαγαν την ανάρτηση κάνοντας λόγο για «απάντηση της Λίλιαν Φωκά στην Ελενα Ακρίτα»
Η δημοσιογράφος αντέδρασε και έσπευσε μέσω fb να ζητήσει να ανασκευάσουν.

Κάποια από τα σάιτ έσπευσαν να επανορθώσουν ωστόσο αυτό δεν συνέβη σε όλες τις περιπτώσεις.

Έτσι, η Έλενα Ακρίτα ενημέρωσε σήμερα με νέα ανάρτηση ότι έχει ήδη στείλει εξώδικα αναφέροντας: «τα φιλοκυβερνητικά μέσα που έσπευσαν να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψη μου θα αντιμετωπιστούν αναλόγως».

Παράλληλα δημοσιοποίησε και απόσπασμα από επικοινωνία που είχε με τη Λίλιαν Φωκά στην οποία ξεκαθαρίζεται σαφώς ότι η σύζυγος του ηθοποιού δεν αναφερόταν στη δημοσιογράφο

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Σκληρή «μάχη» στην πρωινή ζώνη – Ποιος επικράτησε

Mel Thompson: Νεκρή στα 35 της η διάσημη YouTuber (photos/video)

Άγριες Μέλισσες: Τι τηλεθέαση έκανε η σειρά στην πρεμιέρα της – Η… αναμέτρηση με τον «Σασμό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:28