search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:18
MENU CLOSE

Λάκης Γαβαλάς: Ανοίγει τις πόρτες του εγκαταλελειμμένου του «παλατιού» (Video)

30.09.2021 17:24
Γαβαλάς: «Δεν μπορώ να μένω σε πληγές - Δεν είμαι ούτε γάζα ούτε αντισηπτικό» (Video) - Media

Για τις αντιξοότητες που έχει συναντήσει έως τώρα μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς ανοίγοντας το εγκαταλελειμμένο «παλάτι» του. Έναν χώρο που κάποτε φιλοξενούσε τους οίκους του και 300 εργαζόμενους.

Οπως αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», προσπαθεί να πουλήσει το συγκεκριμένο ακίνητο στην Κάντζα αλλά δεν βρίσκεται κανείς να μπορεί να καταβάλει ένα καλό ποσό.

Τα υπόλοιπα ακίνητά του, όπως είπε, τα έχει πουλήσει σε εξευτελιστικές τιμές.

«Αυτό λοιπόν ήταν ένα παλάτι, το οποίο ήταν τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας που φιλοξενούσε 85 οίκους και τα παράλληλά τους και φυσικά στεγάζονταν 300 εργαζόμενοι. Το σκηνικό του ήταν μέσα σε έναν ελαιώνα, έχει 64 ελιές. Κάναμε τον τρύγο κάθε Σεπτέμβριο με χαρές και τραγούδια με τα 300 άτομα που ήταν εδώ μέσα. Εχουν πάρει ακίνητά μου, ήδη πολλά. Παρόλο που τα πήραν σε εξευτελιστικές τιμές, έχω το δικαίωμα να το νοικιάζω και ακόμα και να το πουλήσω. Αλλά κανένας δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Κάπως το συντηρούμε», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς για το ακίνητο στην Κάντζα.

«Δεν έχω αφήσει κανένα κενό από τα συμβάντα της ζωής μου. Γεννήθηκα και ήξερα σχεδόν τι θέλω. Ημουν ένα κακομαθημένο αρχικά παιδί που μετά έγινε case study στη γειτονιά. Και αργότερα λίγο πιο έξω. Θεωρώ ότι έχω ένα αστέρι το οποίο όμως θέλει να λάμπει μαζί με άλλα», ανέφερε ενώ θυμήθηκε και τον καιρό που πέρασε η φυλακή και την αποφυλάκισή του.

«Μετά την φυλακή ήρθα εδώ και το μόνο που με ένοιαζε ήταν να δω το χρώμα στο τσαμπί του αμπελιού. Πώς κάνουμε delete στα μηνύματα; To ίδιο κάνω και στα συμβάντα της ζωής μου. Γιατί αν δεν έκανα έτσι θα ήμουν τρελός. Η ζωή μου ήταν πιο δύσκολη εκτός φυλακής παρά μέσα».

Διαβάστε επίσης:

Άκης Πετρετζίκης: Τα ομορφότερα στιγμιότυπα από τον γάμο του σε 10 φωτογραφίες! (Photos)

Βάσια Τριφύλλη κατά Λιγνάδη: «Αν με βλέπεις από τη φυλακή, είσαι ατάλαντος» (Video)

Ντάνιελ Κρεγκ: Από τον Τζέιμς Μποντ στον «Μάκβεθ»- Επιστρέφει στο Μπρόντγουεϊ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:17