search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:06
MENU CLOSE

Γεωργιάδης: «Γιώργο μου, είναι παράλογo;» – Όρθιος με Αυτιά μπροστά σε χάρτη στον ΣΚΑΪ (Video)

02.10.2021 14:47
adonis_aftias_new

Όρθιος μπροστά σε έναν χάρτη της Ελλάδας, αρκετά παλιό ώστε να λείπει το σύγχρονο οδικό δίκτυο της χώρας αλλά και η Βόρεια Μακεδονία να αναγράφεται ως ΠΓΔΜ, εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, πλάι στον Γιώργο Αυτιά στη πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ το Σάββατο.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφέρθηκε στην αμυντική συμφωνία ΕλλάδαςΓαλλίας και στηλίτευσε την στάση της αντιπολίτευσης, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η Γαλλία είναι μεγάλο κράτος και για να βοηθήσει την Ελλάδα θα πρέπει και η Αθήνα να παράσχει στήριξη στο Παρίσι.

«Είναι παράλογο αυτό; Γιώργο μου, είναι παράλογο; Αν εσύ ήσουν ο Γάλλος θα έλεγες στην κοινή σου γνώμη δεσμεύθηκα αν κινδυνεύσει η Σάμος να πάω αλλά αν κινδυνεύσουμε εμείς δεν θα έρθουνε;»

«Δεν μπορείς να το κάνεις εσύ αυτό», ήταν το σχόλιο του Γιώργου Αυτιά.

Η συζήτηση συνεχίστηκε με τον παρουσιαστή του σταθμού του Φαλήρου και τον υπουργό Ανάπτυξης καθιστούς πλέον («έλα να κάτσουμε, μην καθόμαστε όρθιοι»), και τον Άδωνι Γεωργιάδη να επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Μιλά» για παραβίαση της υφαλοκρηπίδας και απειλεί με «μέτρα» τη Γαλλία

ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: «Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει νέος Φύσσας» – Συγκλονίζει μητέρα μαθήτριας θύματος ξυλοδαρμού (Video)

Επίθεση με βιτριόλι – Δικηγόρος 36χρονου: Η δράστιδα ζητούσε από τον εντολέα μου να παρακολουθεί τον 40χρονο και την Ιωάννα (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:03