search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 04:55
MENU CLOSE

Γεωργιάδης για ενεργειακές αυξήσεις: Η κρίση θα κρατήσει λίγους μήνες παραπάνω

04.10.2021 09:34
adonis_new

Την διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση θα έχει φροντίσει έως το τέλος του έτους ώστε οι πολίτες να είναι σε γενικές γραμμές προστατευμένοι από τις ενεργειακές αυξήσεις, επανέλαβε το πρωί της Δευτέρας υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα όμως επισήμανε ότι η κρίση θα κρατήσει λίγους μήνες παραπάνω.

«Δεν θα αφήσουμε τους συμπολίτες μας να παγώσουν»,  δήλωσε χαρακτηριστικά ο Α. Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3.

Μιλώντας για την κοινή επιστολή που αναμένεται να παραδώσουν σήμερα στο Eurogroup οι υπουργοί Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ο Α. Γεωργιάδης ανέφερε ότι θα ζητήσουν τη δημιουργία ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης των νοικοκυριών απέναντι στις ενεργειακές ανατιμήσεις,  στα πρότυπα του Ελληνικού Ταμείου που έχει συσταθεί.

Παράλληλα, ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε ιστορικών διαστάσεων τη συμφωνία με την Γαλλία και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ ανεξήγητη και απαράδεκτη

Υποστήριξε ότι στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί, γιατί είχε ξεκινήσει τη σχετική συζήτηση με τους Γάλλους.  Ανέφερε ότι η συμφωνία είναι καλύτερη στο οικονομικό της σκέλος από αυτό που συζητούσε ο Α. Τσίπρας.

Διαβάστε επίσης:

Επιδόματα: Ποιοι θα πάρουν ποια αυτή την εβδομάδα

ΔΕΗ: Στο μικροσκόπιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς οι συναλλαγές της μετοχής της

Προσχέδιο προϋπολογισμού: Πρόβλεψη ανάπτυξης 6,1% το 2021 και 4,5% το 2022

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06