search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:29
MENU CLOSE

Η μεγάλη επιστροφή της Αντέλ με νέο τραγούδι (video)

05.10.2021 21:39
adelle-new

Επιστρέφει στη δικογραφία η Βρετανίδα τραγουδίστρια Αντέλ με ένα νέο τραγούδι, το πρώτο μετά το άλμπουμ του 2015 «25», δίνοντας μια πρώτη γεύση με ένα βίντεο κλιπ από το κομμάτι “Easy On Me“.

Γνωστή για δημοφιλείς μπαλάντες όπως το “Hello” και το “Someone Like You“, η ταλαντούχα τραγουδίστρια ανήρτησε ένα ασπρόμαυρο βίντεο λίγων δευτερολέπτων στους λογαριασμούς της στο Twitter και το Instagram σήμερα, με τη λεζάντα “Easy On Me – 15 Οκτωβρίου”.

Στο βίντεο διακρίνεται η Αντέλ  μέσα σε αυτοκίνητο, να βάζει μια κασέτα στο κασετόφωνο, να ελέγχει τον πίσω καθρέπτη, να ανεβάζει τον ήχο της μουσικής και κατόπιν να οδηγεί.

Η Αντέλ κέρδισε το Βραβείο Γκράμι για το άλμπουμ «25» που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2015 και κατέκτησε την κορυφή των τσαρτ σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τις τελευταίες ημέρες, οι θαυμαστές της έκαναν εικασίες στο διαδίκτυο σχετικά με το αν η 33χρονη επρόκειτο να κυκλοφορήσει νέα τραγούδια, καθώς ο αριθμός “30” εμφανίστηκε μυστηριωδώς σε κτίρια σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Αντέλ αναφερόταν στην ηλικία της, όταν έδινε τίτλο στα τελευταία τρία της άλμπουμ, “19”, “21” και “25”.

Διαβάστε επίσης:

Μύκονος: Νέο «Nammos» και πεντάστερο ετοιμάζεται στη θέση του κάμπινγκ της «Παράγκας»

Sex and the City: Ανακοινώθηκε το reboot «And Just Like That»

Guardian: 2 ελληνικοί προορισμοί στη λίστα με τους 10 καλύτερους του φθινοπώρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09