search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:03
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Τα χαμηλά νούμερα στην πρωινή ζώνη σήμαναν συναγερμό – Οι αλλαγές που σκέφτονται

06.10.2021 11:28
liagkas_new

Ολος ο μηχανισμός του ΑΝΤ1 έχει πέσει πάνω από την πρωινή ζώνη του καναλιού τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα, αφού μετά πολλά χρόνια η ζώνη κλυδωνίζεται επικίνδυνα στο μέτωπο της τηλεθέασης.

Το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα δεν φαίνεται να μπορεί να ξεφύγει κατά πολύ από την πτωτική πορεία της τελευταίας διετίας.

Την ίδια στιγμή, το πείραμα με την ενημερωτική ζώνη-μαμούθ του Σαββατοκύριακου, διάρκειας από τις 7 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι (με Στάθη – Ρογκάκο αρχικά και Κουτροκόη – Φουρλή στη συνέχεια), δεν φαίνεται να πετυχαίνει, αφού οι επιδόσεις των πολύ πρωινών ωρών δεν διαφοροποιούνται από τις αντίστοιχες του «Καλημέρα, Ελλάδα».

Στα υψηλά κλιμάκια του καναλιού του Αμαρουσίου επικρατεί έντονη ανησυχία, καθώς, ως γνωστόν, η πρωινή ζώνη συνιστά κλειδί για τη συνέχεια, αφού στη διάρκειά της μπαίνουν στην εξίσωση οι πρώτοι πελάτες της τηλεθέασης για το επόμενο εικοσιτετράωρο.

Σύμφωνα με το media.gr οι όποιες βελτιωτικές κινήσεις θα έχουν χρονικό ορίζοντα έως τα τέλη Οκτωβρίου και από κει και πέρα θα ληφθούν πιο δραστικές αποφάσεις.

Κι αν ο Γιώργος Παπαδάκης δικαιούται και είναι στο απυρόβλητο λόγω της διαχρονικότητάς του, αλλά και της πίστης ότι το «Καλημέρα, Ελλάδα» θα βρει τον βηματισμό του σε αυτό το νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον, οι κινήσεις ενίσχυσης στα υπόλοιπα μέτωπα αναμένονται ιδιαίτερα αποφασιστικές, με ζητούμενο την άμεση άνοδο στους πίνακες τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης:

Η «Ελληνοφρένεια» επιστρέφει στο Mega

Προς νέο ρεκόρ ψήφων για την κατάργηση του «The Bachelor»

Η Σκορδά έβαλε τιμωρία τον Λιάγκα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:02