search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:17
MENU CLOSE

Δείτε LIVE: Σύγκρουση αρχηγών στη Βουλή για την αμυντική συμφωνία με Γαλλία

07.10.2021 11:58
vouli

Σε κλίμα έντασης μετά και το θόρυβο που προκάλεσε η διαγραφή Μπογδάνου από τη Νέα Δημοκρατία, θα κορυφωθεί σήμερα στη Βουλή η συζήτηση για την κύρωση της αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία.

Το λόγο θα λάβουν οι πολιτικοί αρχηγοί και ο πρωθυπουργός, ενώ αργά το απόγευμα αναμένεται να ξεκινήσει η διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας.

Καταψηφίζει η αντιπολίτευση πλην Ελληνικής Λύσης και ΚΙΝΑΛ

Το «όχι» του Αλέξη Τσίπρα στην αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας σηματοδοτεί τη στροφή της Κουμουνδούρου στην τακτική δομικής αντιπολίτευσης με δεδομένη την εκτίμηση ότι βρισκόμαστε σε τροχιά εκλογών. Όπως έχει σημειωθεί επανειλημμένως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θεωρεί ότι από την άνοιξη του 2022 και μετά, ανοίγει παράθυρο για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

 ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να καταψηφίσουν, ενώ θετική ψήφο αναμενεται να δώσουν ΚΙΝΑΛ και Ελληνική λύση

Διαβάστε επίσης:

Μεσσηνία: Έβγαλαν το οξυγόνο από 85χρονη για να την αναγκάσουν να τους πει που ήταν τα λεφτά της

Σεισμός στην Κρήτη: 4.000 τα μη κατοικήσιμα σπίτια

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Απαγορευτικό απόπλου σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά λόγω ισχυρών ανέμων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:17