search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:17
MENU CLOSE

«Μήνυμα» Λιόλιου σε διαιτητές: «Θα φύγετε με τις κλωτσιές»

09.10.2021 14:57
liolios_eok

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Βαγγέλης Λιόλιος κατά των διαιτητικών αδικιών του παρελθόντος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα ανεχτεί ανάλογες συμπεριφορές.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, κατά την παρουσίαση του διαιτητή Χρήστου Χριστοδούλου στους ρέφερι της Αττικής και της Εύβοιας, είπε: «Έδωσα λευκή επιταγή στο Χρήστο Χριστοδούλου να αλλάξει τα πάντα. Με περιφρονούσαν και με υποτιμούσαν. Αλλά τώρα που έγινα πρόεδρος στην ομοσπονδία με γλείφουν. Δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από αυτό διότι δεν γνωρίζουν ότι είμαι ο ίδιος άνθρωπος».

Όσον αφορά τα διαιτητικά σφάλματα του παρελθόντος, ο ιδιοκτήτης του Προμηθέα επισήμανε: «Όλα αυτά τα χρόνια, είδα παιδιά να κλαίνε εξαιτίας διαιτητικής αδικίας. Αν ξαναδώ έστω και ένα παιδί να κλαίει ο υπεύθυνος θα φύγει κλωτσηδόν. Πέρασα και εγώ από τη διαιτησία αλλά για ένα χρόνο. Δεν άντεξα περισσότερο. Αυτό με προβλημάτισε και πρέπει να προβληματίσει όλους σας».

Από την μεριά του, ο Χρήστος Χριστοδούλου, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα ρόλο ειδικού συμβούλου σε θέματα διαιτησίας, τόνισε: «Θέλω από εσάς να μην έχετε τίποτα άλλο στο μυαλό σας πέρα από το πενήντα-πενήντα σε κάθε αγώνα. Να μην νιώθετε καμία πίεση για αυτό. Από κει και πέρα θα παίξετε όλοι θα δοκιμαστείτε όλοι και στη συνέχεια θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για το ποιος θα κοπεί».

Διαβάστε επίσης:

Βραζιλία: Δίωξη για απόπειρα δολοφονίας στον ποδοσφαιριστή που κλώτσησε διαιτητή στο κεφάλι (Video)

Νιούκαστλ: Αστρονομικό μπάτζετ για μεταγραφές από τους Σαουδάραβες – Λάμπαρντ και Τζέραρντ υποψήφιοι για τον πάγκο

Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου: «Η Βίκυ Σταμάτη έδενε και κακομεταχειριζόταν τον Άκη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59