ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:03
MENU CLOSE

Ρωσία: Τραγωδία στη σκηνή - Σκοτώθηκε χορευτής των Μπαλσόι (Video)

10.10.2021 08:12

Χορευτής του διάσημου Θεάτρου Μπαλσόι της Μόσχας σκοτώθηκε χθες, Σάββατο, σε δυστύχημα που σημειώθηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια παράστασης όπερας, ανακοίνωσε το θέατρο.

Η όπερα διεκόπη αμέσως και ζητήθηκε από το κοινό να αποχωρήσει“, αναφέρει το Μπαλσόι σε σχόλιά του που μεταδόθηκαν από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ.

Έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος

Η Επιτροπή Ερευνών της Μόσχας ανακοίνωσε ότι ερευνά τις συνθήκες γύρω από τον θάνατο του χορευτή, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ο 37χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά, υπέκυψε στα τραύματά του προτού φτάσει εκεί ασθενοφόρο, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Το Interfax μετέδωσε επίσης επικαλούμενο πηγή ότι ο χορευτής σκοτώθηκε από μια ράμπα που έπεσε κατά τη διάρκεια αλλαγής σκηνικού. Πηγές δήλωσαν παράλληλα στα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων RIA και TASS ότι ο καλλιτέχνης-ερμηνευτής σκοτώθηκε από ένα τμήμα των σκηνικών που έπεσε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη τραγωδία που αντιμετωπίζει το πολύ γνωστό αυτό θέατρο της Μόσχας: τον Ιούλιο του 2013, ένας βιολιστής έχασε τη ζωή του μετά την πτώση του στον χώρο της ορχήστρας.

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδες: Τα σημερινά πρωτοσέλιδα (Video)

Προϋπολογισμός: Επιπλέον φόροι 4 δισ. ευρώ σύμφωνα με το προσχέδιο

Ανοίγει «μέτωπο» στην Εκπαίδευση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:03
Exit mobile version