search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:00
MENU CLOSE

Άρτα: Απότακτος αστυνομικός εκτέλεσε συγγενή του για κτηματικές διαφορές

11.10.2021 22:23
astynomia_new

Νεκρός από πυρά μακρινού του συγγενή, ενός 64χρονου απότακτου αστυνομικού, έπεσε 62χρονος στο Αστροχώρι της Άρτας.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η τραγωδία εκτυλίχθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας. Ο απότακτος αστυνομικός διαπληκτίστηκε με έναν μακρινό συγγενή του, πατέρα τριών παιδιών, για κτηματικές διαφορές. Κατά τον διαπληκτισμό, ο 64χρονος σκότωσε τον 62χρονο με τρεις πυροβολισμούς από καραμπίνα που είχε μαζί του, μπροστά στα μάτια μελών της οικογένειάς του.

Οι δύο μεσήλικες είχαν ορίσει συνάντηση σε κεντρικό δρόμο του χωριού, για να λύσουν τις διαφορές τους. Στο όχημα του θύματος επέβαιναν και μέλη της οικογένειάς του. Ο 62χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του που ήταν ακαριαίος καθώς είχε υποστεί πολλαπλά τραύματα.

Ο 64χρονος δολοφόνος μπήκε ξανά στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε, όμως εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Άρτας λίγο πριν από τις 8 το βράδυ και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία με κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Διαβάστε επίσης:

Γρεβενά: Ματαιώνεται η παρέλαση λόγω κορωνοϊού

Κρήτη: Άρχισε να πυροβολεί στη μέση του χωριού

Διαβήτης: Η πρωτεΐνη που τον ρυθμίζει και καταναλώνεται 15′ πριν το γεύμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:00