search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:49
MENU CLOSE

Μπακογιάννης: Για το κυκλοφοριακό ευθύνεται και η… οικονομική ανάπτυξη (Video)

12.10.2021 10:44
mpakogiannis_new

Για τη νέα μορφή που θα πάρει το κέντρο της Αθήνας, μετά τα έργα που θα γίνουν στην Πανεπιστημίου αλλά και τις αλλαγές του «Μεγάλου Περιπάτου» μίλησε το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Κώστας Μπακογιάννης παρουσίασε τα νέα έργα για την Πανεπιστημίου, εξηγώντας ότι μεταξύ άλλων φεύγουν οι φοίνικες και οι ζαρντινιέρες και έρχονται τα πλατάνια και μεγάλα πεζοδρόμια.

Σχετικά με το κυκλοφοριακό πρόβλημα που έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα, ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι πέρα από την αποφυγή χρήσης των ΜΜΜ λόγω κορωνοϊού και την χρήση δεκάδων χιλιάδων νέων οχημάτων, ενδεχομένως να ευθύνεται και η… οικονομική ανάπτυξη.

«Έχουμε μια πολύ μεγάλη αύξηση της κίνησης τους τελευταίους μήνες. Γιατί την έχουμε αυτήν την αύξηση; Την έχουμε γιατί ο κόσμος αποφεύγει τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, δεύτερον γιατί έχουμε δεκάδες χιλιάδες ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων και τρίτον γιατί πάντα υπάρχει μια στατιστική συσχέτιση της οικονομικής ανάπτυξης και της κυκλοφοριάς», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στο Mega, διαβεβαίωσε ότι η πόλη είναι έτοιμη για πιθανά ακραία καιρικά φαινόμενα.

«Στην Αθήνα όλοι είναι ετοιμότητα», διαβεβαίωσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

«Τα φρεάτια είναι καθαρισμένα, ενώ οι υπηρεσίες του Δήμου είναι ήδη στους δρόμους», συμπλήρωσε.

Τέλος, για το άγαλμα της Μαρίας Κάλλας που έχει προκαλέσει αρκετά σχόλια στα social media και όχι μόνο καθώς πολλοί θεωρούν ότι δεν της μοιάζει, ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε:

«Δεν έχω δει κανένα άγαλμα που να θυμίζει πραγματικά τον άνθρωπο».

Επίσης, πρόσθεσε ότι είναι ένα άγαλμα που τιμά το έργο της Κάλλας και σε κάποιους μπορεί να αρέσει σε κάποιους μπορεί να μην του αρέσει.

Διαβάστε επίσης:

Bullying σε 13χρονο στην Τροιζηνία: «Τον απειλούσαν ότι θα μας σκοτώσουν» – «Το έκαναν και σε άλλα παιδιά» (video)

Πάρνηθα: Προκαλεί ξανά το δασαρχείο για το αβοήθητο ελάφι – «Όταν θέλουμε θα σας στείλουμε email…» (Video)

Διόνυσος: Μυστήριο με ύποπτο φάκελο που περιείχε άγνωστη σκόνη – Συναγερμός σε αστυνομία και πυροσβεστική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:46