search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:41
MENU CLOSE

Bullying: Νέο περιστατικό πάλι στον Γαλατά – Μαθητής έσβησε τσιγάρο πάνω σε μικρότερο παιδί

12.10.2021 20:18
bullying-new

Δεν έχουν περάσει καν 24 ώρες από τότε που ήρθε στο φως της δημοσιότητας το περιστατικό με τον 13χρονο μαθητή που του έκαναν bullying κάποιοι ενήλικες και άλλο ένα νέο ανατριχιαστικό συμβάν με bullying πάλι στον Γαλατά, έγινε γνωστό.


Μαθητής της Γ Γυμνασίου έσβησε το τσιγάρο του επάνω σε ένα μικρότερο παιδί. Μάλιστα για το περιστατικό έγιναν και συλλήψεις. Όπως αναφέρει το Saronicmagazine.gr την περασμένη Παρασκευή, το μεσημέρι μετά το σχολείο, παρέες νεαρών μαθητών Γυμνασίου καθόντουσαν στην παιδική χαρά του Γαλατά. Ξαφνικά και χωρίς προφανή αιτία μαθητής της Γ’ τάξης πλησίασε έναν άλλο μαθητή της Β’ και του έσβησε ένα τσιγάρο που κρατούσε στο μπράτσο του.


Το γεγονός καταγγέλθηκε από τον μαθητή και τους γονείς του στο Αστυνομικό Τμήμα Τροιζήνας, όπου μετά από έρευνες ταυτοποιήθηκε ο δράστης και συνελήφθη. Μαζί του συνελήφθησαν και οι γονείς του, κατηγορούμενοι για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης.

Διαβάστε επίσης:

Στον Ευαγγελισμό η Φώφη Γεννηματά – Δεν κατεβαίνει για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ – «Κύμα» συμπαράστασης

Σεισμός στην Κρήτη: Σε εφαρμογή το σχέδιο «Εγκέλαδος» – Έγινε αισθητός σε Κύπρο και Αίγυπτο (Video)

Κρήτη-καιρός: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ – Μετά τον Εγκέλαδο, ο «Μπάλλος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40