search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:21
MENU CLOSE

Βαρουφάκης: Του έκλεψαν το φουσκωτό από την Αίγινα

12.10.2021 19:24
varoufakis-new

Το φουσκωτό σκάφος του βουλευτή και Γραμματέα του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη έκλεψαν άγνωστοι, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, από το λιμάνι της Αίγινας.

Την κλοπή του σκάφους που ελλιμενίζεται στην Αίγινα κατήγγειλε ο ίδιος ο γνωστός Έλληνας πολιτικός, ο οποίος ως γνωστόν, διαμένει μόνιμα στο νησί.

Όπως αναφέρει το saronicmagazine.gr πρόκειται για το τρίτο κρούσμα κλοπής σκάφους που σημειώνεται στην Αίγινα τους τελευταίους μήνες, γεγονός που αναδεικνύει την άμεση ανάγκη λήψης μέτρων φύλαξης της μαρίνας για την προστασία των σκαφών αναψυχής.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε κλαπεί , σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη του (ο οποίος προσφέρει αμοιβή ύψους 1.000 ευρώ σε όποιον το βρει και του το επιστρέψει), σκάφος με το όνομα DIMI και αριθμό 102883-A. Είναι ένα NOVURANIA 4,20 μέτρων με τετράχρονη YAMAHA 60 ίππων και γκρι τέντα. Κλάπηκε, όπως είχε καταγγείλει, από το κεντρικό λιμάνι της Αίγινας ξημερώματα 4ης Σεπτεμβρίου από την πλωτή προβλήτα 6 όπου ήταν δεμένο.

Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και στις 8 Αυγούστου, όταν εξαφανίστηκε από το λιμάνι της Αίγινας το σκάφος Αίολος ΛΑ 1664, 90 Yamaha 4,60 μέτρων.

Και τα τρία κρούσματα κλοπής αξιολογούνται ως ιδιαιτέρως ανησυχητικά, καθώς το λιμάνι της Αίγινας είναι ένα από πλέον δημοφιλή και η προσέλκυση σκαφών συνεχίζεται καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Διαβάστε επίσης:

Στον Ευαγγελισμό εκτάκτως η Φώφη Γεννηματά – Δεν κατεβαίνει για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Κρήτη-καιρός: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ – Μετά τον Εγκέλαδο, ο «Μπάλλος»

Νέα 60μελής «επιτροπή αντιμετώπισης της πανδημίας» – Ο Τσιόδρας επικεφαλής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:21