search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:49
MENU CLOSE

Αστυνομία: Συγκλονιστικό βίντεο μεταφοράς με περιπολικό, παιδιού με αλλεργικό σοκ στο Αγλαΐα Κυριακού (Video)

13.10.2021 18:37
peripoliko_ELAS-new

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ και η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το συγκλονιστικό βίντεο από τη μεταφορά μικρού παιδιού που είχε πάθει αλλεργικό σοκ. Κάθε δευτερόλεπτο μετρούσε και ήταν σημαντικό για την ίδια τη ζωή του παιδιού. Το περιπολικό ξεκίνησε από τον Κολωνό και σε χρόνο ρεκόρ έφτασε στο νοσοκομείο παίδων Αγλαΐα Κυριακού.


Μπροστά από το περιπολικό τον δρόμο άνοιγε δικυκλιστής της ΕΛΑΣ. Μέσα από το περιπολικό ακούγονται οι αγωνιώδεις συνομιλίες των αστυνομικών με το κέντρο της Άμεσης Δράσης ενώ η σειρήνα του περιπολικού δε σταμάτησε λεπτό να ουρλιάζει.


Πολλές φορές επειδή και τα δευτερόλεπτα που περνούσαν ήταν πολύτιμα τόσο ο δικυκλιστής όσο και το περιπολικό δεν δίστασαν να περάσουν στο αντίθετο ρεύμα ή να περάσουν τα φανάρια με κόκκινο.
Σε κάποιο σημείο η λεωφόρος Αλεξάνδρας ήταν γεμάτη από αυτοκίνητα αλλά όλοι έκαναν δεξιά και αριστερά και άνοιγαν δρόμο στο περιπολικό. Σε ανάρτηση της στο twitter η ΕΛΑΣ αναφέρει: «Χθες το βράδυ, το Κέντρο Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε ότι στην περιοχή του Κολωνού, ανήλικος παρουσιάζει αλλεργικό σοκ και πρέπει άμεσα να μεταφερθεί στο #νοσοκομείο. Περιπολικό και δίκυκλα της Άμεσης Δράσης συντονίζονται για τη γρήγορη μεταφορά του “μικρού μας μαχητή”»

Διαβάστε επίσης:

Κατά 200% περισσότερες οι ηλεκτρονικές απάτες- Συναγερμός σε Αστυνομία και τράπεζες

Διπλώματα οδήγησης: Τι αλλάζει με το νέο νομοσχέδιο

Κορωνοϊός: Παιδιά ένα στα τέσσερα νέα κρούσματα – Οι «πρωταθλητές» στα ποσοστά θετικότητας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:48