search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:40
MENU CLOSE

Κακοκαιρία Μπάλλος: Μήνυμα του 112 στην Αττική (photo)

14.10.2021 12:23
kairos-athina

Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι της Αττικής για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

«Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, περιοχές που έχουν πλημμυρίσει ή που μπορεί να πλημμυρίσουν-Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» αναφέρεται στο μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας.

Ο Μπάλλος «σαρώνει» ήδη την Αττική με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Προβλήματα στους δρόμους και πλημμύρισμένα υπόγεια

Συγκεκριμένα, έντονα προβλήματα εντοπίζονται στο οδικό δίκτυο, όπου αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Πειραιώς λόγω συσσώρευσης υδάτων στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της οδού Πέτρου Ράλλη και στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας.

Η Πυροσβεστική μέχρι στιγμής έχει δεχθεί 56 κλήσεις -με αυξητική τάση- για πλημμύρες κυρίως σε υπόγεια σε Νέα Φιλαδέλφεια, Κάτω Πατήσια, Περιστέρι, Μοσχάτο, Νέα Ιωνία και Κηφισιά.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Όλη απολογία της κατηγορούμενης – «Με κυρίευσε το αίσθημα της εκδίκησης, μου έγινε εμμονή» (photos/video)

Ρόδος: Με νοητική υστέρηση η 8χρονη που φέρει σημάδια κακοποίησης – Τι εξετάζουν οι αρχές

Σκηνές τρόμου στο Κερατσίνι: Άνδρας κυνηγούσε τον αδερφό του με τσεκούρι σε πάρκο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:39