search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:08
MENU CLOSE

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: «Φούσκωσαν» επικίνδυνα Ιλισσός και Κηφισός (Photos/Video)

14.10.2021 18:46
ilissos-new

Στα όρια της χωρητικότητάς της βρίσκεται η κοίτη του Ιλισσού, με το ποτάμι να έχει μετατραπεί σε έναν ορμητικό χείμαρρο λόγω του μεγάλο όγκου νερού που δέχεται το Λεκανοπέδιο από την κακοκαιρία «Μπάλλος».

Η κοίτη του ποταμού, που διασχίζει υπογείως μεγάλο τμήμα της πρωτεύουσας κάτω από τις οδούς Μιχαλακοπούλου, βασιλέως Κωνσταντίνου και Χαμοστέρνας, αποκαλύπτεται ξανά στην Καλλιθέα για να καταλήξει στον φαληρικό όρμο.

Πριν την εκβολή του στη θάλασσα, ο Ιλισσός περνά κάτω από την παλαιά και την νέα παραλιακή οδό. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και το βίντεο, τα ορμητικά νερά «γλείφουν» το κατάστρωμα της γέφυρας.

Οριακή η κατάσταση στον Κηφισό

Σε πολύ υψηλά επίπεδα βρίσκεται η στάθμη του νερού και στον ποταμό Κηφισό. Το μεγαλύτερο ποτάμι της Αττικής που στο μεγαλύτερο μέρος του ρέει κάτω από τον αυτοκινητόδρομο, κυλά ορμητικά προς τη θάλασσα όπως φαίνεται σε σημεία που αποκαλύπτεται, στην περιοχή του Ρέντη.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Μπάλλος» : Η Αττική χτυπιέται σφοδρά – Δρόμοι έγιναν ποτάμια- Απεγκλωβισμοί από την Πυροσβεστική (Video/Photos)

Επίθεση με βιτριόλι: «Ήθελα να πονέσει η Ιωάννα, όπως πόνεσε και εμένα η ψυχή μου» – Όλη η απολογία της κατηγορούμενης

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: Πώς θα γίνει – Τι προβλέπει η εγκύκλιος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01