search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 06:02
MENU CLOSE

Πορτοσάλτε για διαγραφή από ΕΣΗΕΑ: «Κατάντια του σωματείου, δεν με ενδιαφέρει καθόλου» (Video)

14.10.2021 12:34
portosalte_new

Την πλήρη αδιαφορία του για την διαγραφή του από την ΕΣΗΕΑ αλλά και την συνολική απαξίωσή του για το σωματείο εξέφρασε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Να πετάξω μία ατάκα. Μπορώ να δημοσιογραφώ δόξα τω Θεώ, να έχουμε υγεία, χωρίς να είμαι μέλος της Ένωσης Συντακτών. Υπάρχουν δημοσιογραφικά μαγαζιά όπως ο ΣΚΑΪ», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος κατά την καθιερωμένη παρουσία του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα».

Όταν οι δυο παρουσιαστές της εκπομπής, Οικονόμου και Αναστασοπούλου, του έδειξαν ότι είναι πρωτοσέλιδο στην «Αυγή», ο Άρης Πορτοσάλτε έσπευσε να σχολιάζει: «είμαι μεγάλο θέμα».

Στην συνέχεια όμως δεν κρατήθηκε καi εξαπέλυσε ευθεία επίθεση προς την ΕΣΗΕΑ:

«Και επειδή κάποιοι άνθρωποι παρασύρονται από αυτές τις ανοησίες: Είτε με διαγράψει, είτε δεν με διαγράψει η ΕΣΗΕΑ, δεν με αφορά καθόλου. Συνεχίζω κανονικά, απλώς δεν συνδικαλίζομαι. Θα ήθελα το συνδικαλιστικό μου όργανο να είναι σοβαρό όργανο. Δυστυχώς και η αριστερά και η δεξιά αριστερίλα κατάντησαν το σωματείο μας όπως είναι σήμερα», σχολίασε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΣΗΕΑ προχώρησε στην διαγραφή του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ καθώς δούλευε σε ημέρα απεργίας των δημοσιογράφων.

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών αποφάσισε να διαγράψει οριστικά τον Άρη Πορτοσάλτε.

Διαβάστε επίσης:

Εντείνονται οι πιέσεις σε Βρυξέλλες και Λυών για να σωθεί η ελληνική υπηρεσία του Euronews

Γιώργος Τράγκας κατά ΕΣΡ: Με αγωγή αξιώνει 4,5 εκατ. ευρώ για πολιτική οικονομική και ηθική βλάβη

ΣΚΑΪ: Χτυπάει τον ανταγωνισμό με σίριαλ στην prime time ζώνη – Η μεταγραφή από την ΕΡΤ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46