search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 08:29
MENU CLOSE

Γιατί ο Σταύρος Θεοδωράκης ήταν στην εκδήλωση του «Ιδρύματος Καραμανλή» – Τι ετοιμάζει ο δημοσιογράφος

15.10.2021 10:35
theodorakis_new

Ένας «ξένος» βρέθηκε την Τετάρτη το απόγευμα ανάμεσα στους σημαντικούς προσκεκλημένους στην εκδήλωση του «Ιδρύματος Καραμανλή».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έδωσε το παρών διότι εδώ και μήνες, σε απόλυτη συνεννόηση με τον Κώστα Αχ. Καραμανλή, ετοιμάζει το ντοκιμαντέρ για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 47 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ και 40 χρόνων από την ένταξη της Ελλάδος στην ΕΟΚ με προσωπική σφραγίδα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Το ντοκιμαντέρ έχει αποκλειστικό θέμα την επιμονή του Σερραίου πολιτικού προς τον ευρωπαϊκό δρόμο της Ελλάδος και τις προσπάθειες που έκανε έως ότου πάρει την πολυπόθητη έγκριση.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι το πρόσωπο που επέλεξε το Ίδρυμα για να ετοιμάσει το ντοκιμαντέρ, το οποίο θα εστιάζει σε δηλώσεις, συνεντεύξεις και ομιλίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή από την δεκαετία του 50′ που έγινε πρωθυπουργός έως και την υπογραφή ένταξης της Ελλάδος στην ΕΟΚ το 1981.

Διαβάστε επίσης:

Ο Άδωνις στηρίζει Πορτοσάλτε μετά τη διαγραφή από ΕΣΗΕΑ – «Εκ των κορυφαίων της χώρας»

Κυρανάκης: Δικαίωση για τον Καραμανλή το χειροκρότημα από τους ΠΑΣΟΚογενείς

Επανεξελέγη Αντιπρόεδρος του ΕΛΚ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 08:24