search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:51
MENU CLOSE

Γερμανού κατά Παπατριανταφύλλου για Λιγνάδη: «Κι εγώ μπορεί να μην έχω παράπονο από κάποιον κι αυτός μετά να σκοτώσει… » (Video)

17.10.2021 17:15
germanou

Tην οργή της Ναταλίας Γερμανού προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Παπατριανταφύλλου στην εκπομπή της για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Εγώ είχα καθηγητή τον Δημήτρη Λιγνάδη και δεν είχα κανένα παράπονο προσωπικά. Δεν μου έκανε ποτέ τίποτα. Για τον άλλο κύριο που έχει προφυλακιστεί, είχα ακούσει πολύ κακά πράγματα, τύπου πρόσεχέ τον και μην πας να δουλέψεις μαζί του», ανέφερε ο ηθοποιός.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε: «Αχ έφαγα μία απότομη και στράβωσα. Ετοιμαζόμουν να σχολιάσω την ομοιότητα με τον Γιώργο Γεροντιδάκη αλλά μας πέταξε στην μούρη τον Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη και δεν έχει σημασία να πω κάτι τώρα».

«Τι μου το κολλήσατε αυτό σε μια ωραία συνέντευξη; Μου το χαλάσατε. Τώρα τι νόημα έχει να σχολιάσουμε, αν μοιάζει με τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Ασχολίαστα. Δεν είναι η ώρα να θυμόμαστε τις καλές στιγμές με ανθρώπους που είναι στην φυλακή για σοβαρά εγκλήματα. Κι εγώ μπορεί να μην έχω παράπονο από κάποιον κι αυτός μετά να σκοτώσει… Δεν θα κάτσω μετά να αναλογιστώ το ότι δεν είχα παράπονο από κάποιον, που αυτήν την στιγμή είναι στην φυλακή. Θα σιωπήσω και θα πάω σε διάλειμμα γιατί μου το καταστρέψατε», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Εφιάλτης 6 μηνών για 47χρονο – Νοσηλεύεται με πολυήμερο πυρετό

Eκτροχιασμός επιβατικού τρένου στη Θεσσαλονίκη- Οριακή η κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου (Photo)

European Super League: Επιστρέφουν με εναλλακτικό πλάνο οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:49