search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 06:56
MENU CLOSE

Νεκρός από επιπλοκές του κορωνοϊού ο Κόλιν Πάουελ

18.10.2021 15:41
pawel- new

Ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ έχασε την ζωή του από επιπλοκές του κορωνοϊού, σε ηλικία 84 ετών,όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

“Χάσαμε ένα σύζυγο, έναν πατέρα, έναν παππού σπουδαίο και στοργικό, και έναν μεγάλο Αμερικανό”, ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας του εκλιπόντος, ενώ αναφέρθηκε ότι ο Πάουελ ήταν πλήρως εμβολιασμένος.

Ο στρατηγός Πάουελ υπήρξε Υπουργός Εξωτερικών επί προεδρίας Τζορτζ Γ. Μπους και πρώην αρχηγός του γενικού επιτελείου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων. Μάλιστα, υπήρξε ο πρώτος Αφροαμερικανός που έγινε αρχηγός του γενικού επιτελείου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους απέτισε φόρο τιμής στον Κόλιν Πάουελ υπογραμμίζοντας ότι ήταν «ένας σπουδαίος υπηρέτης του κράτους, πολύ σεβαστός. Πολλοί πρόεδροι βασίστηκαν στην κρίση και την εμπειρία του στρατηγού Πάουελ», σημείωσε ο πρώην Ρεπουμπλικανός πρόεδρος σε ανακοίνωση. «Ήταν ιδιαίτερα σεβαστός στη χώρα και στο εξωτερικό», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Αυστραλία: Αγωνία για την 4χρονη Κλίο που εξαφανίστηκε από κάμπινγκ (photos/videos)

Σουδάν: Χιλιάδες διαδηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους για να επιστρέψει η χούντα

Σάο Πάολο: Νύφη σκοτώθηκε ενώ πήγαινε στο γάμο με ελικόπτερο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15