search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:53
MENU CLOSE

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Δολοφονία 55χρονης μέσα στο σπίτι της – Οι αρχές αναζητούν τον γιο της

20.10.2021 16:31
astinomia-new-01

Συναγερμός σήμανε στο Αιγάλεω μετά από αιματηρό επεισόδιο με θύμα μια 55χρονη γυναίκα. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του 20χρονου γιού της

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα βρέθηκε κατακρεουργημένο με αιχμηρό αντικείμενο.

Οι αρχές εντόπισαν το θύμα μέσα σε μία λίμνη αίματος, σε ισόγειο διαμέρισμα της οδού Βεροίας.

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες θανάτου και τα κίνητρα του δολοφόνου. Παράλληλα, αναζητείται ο 20χρονος γιος της γυναίκας, ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία, ο οποίος διέφυγε από το παράθυρο του σπιτιού. «Ο αδελφός μου σκότωσε τη μητέρα μου» φώναζε ο μικρός γιος της 55χρονης. Η οικογένεια, με πέντε παιδιά φέρεται ότι είχε οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα, ενώ ο πατέρας δεν βρίσκεται στη ζωή.

«Ο αδελφός μου σκότωσε τη μητέρα μου» φώναζε ο μικρός γιος της 55χρονης. Η οικογένεια, με πέντε παιδιά φέρεται ότι είχε οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα, ενώ ο πατέρας δεν βρίσκεται στη ζωή.

Ο 20χρονος φέρεται να παρουσιάζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα έγκλειστος σε ίδρυμα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην Αστυνομία ένα από τα παιδιά της άτυχης γυναίκας, όταν έφυγε από το σπίτι της οικογένειας το πρωί, η μητέρα του έμεινε με τον 20χρονο γιό της. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη γυναίκα φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και το στήθος της.

Διαβάστε επίσης:

Ζακ Κωστόπουλος: «Μην γίνει η κοινωνία μέρος που κάποιος θα σκοτώνει και θα ξεφεύγει με δικαιολογίες», λέει η μητέρα του

Κορωνοϊός: «Κοκκίνισε» ολόκληρη η βόρεια Ελλάδα – Ο νέος επιδημιολογικός χάρτης

Ζακ Κωστόπουλος: Συγκλόνισε ο πατέρας του – «Διπλά δολοφόνοι οι αστυνομικοί – Μακάρι να ήταν ληστής και να ζούσε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:39