search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:36
MENU CLOSE

Γιώργος Παπανδρέου: «Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή» – Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ (Video)

20.10.2021 20:32
papandreoy-new

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του που προβλήθηκε από την ΕΡΤ, ο Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το ΚΙΝΑΛ χρειάζεται να μετατραπεί σε μια μεγάλη παράταξη που να αντιπαρατεθεί στη «συντήρηση», διαδραματίζοντας καταλυτικό ρόλο «για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. «Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία σε γιορτή Δημοκρατίας και συμμετοχής», κατέληξε.

Αναλυτικά το μήνυμα Παπανδρέου

«Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή. Για τους πολίτες και τη χώρα. Για αυτό η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη. Να συμπορευτεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά. Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος. Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή. Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων. Καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης. Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση. Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία σε γιορτή Δημοκρατίας και συμμετοχής. Για την απόφασή μου αυτή έχω ενημερώσει την Πρόεδρο μας, Φώφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή.»

Νωρίτερα, ο πρώην πρωθυπουργός ενημέρωσε για την απόφασή του την Φώφη Γεννηματά που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, η οποία του ευχήθηκε καλή επιτυχία, όπως και στους υπόλοιπους υποψηφίους.

Διαβάστε επίσης:

ΚΙΝΑΛ: Ο Παπανδρέου «ανοίγει τα χαρτιά» του – Αντίστροφη μέτρηση για ανακοίνωση υποψηφιότητας με φόντο την Ακρόπολη

Δακτύλιος: «Κλείδωσαν» τα νέα μέτρα – Δραστικό «ψαλίδι» στις άδειες, ποιοι εξαιρούνται (Videos)

Κορωνοϊός: Ποια είναι η αποτελεσματικότητα κάθε εμβολίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:35