search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:57
MENU CLOSE

Νίκος Μπάρκουλης: Έχω δεχτεί bullying λόγω της διαφοράς ηλικίας με τον πατέρα μου (Video)

20.10.2021 09:16
mparkoylis-andreas-new

Για τη σχέση που είχε με τον πατέρα του, Ανδρέα Μπάρκουλη αλλά και το bullying που είχε υποστεί εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας τους μίλησε ο Νίκος Μπάρκουλης.

«Έλεγαν διάφορα, όπως αυτό που μου έχει μείνει στο μυαλό, ότι “ο πατέρας σου είναι γέρος και δεν μπορεί να παίξει μπάλα”. Πήγαινα σπίτι, έπαιρνα ένα φύλλο χαρτί Α4 και το έκανα μπαλάκι και το πετούσα στον πατέρα μου για να παίξουμε, εφόσον δεν μπορούσε αλλιώς» είπε, καλεσμένος στην εκπομπή «2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αναφερόμενος στη μεταξύ τους σχέση τόνισε:  «Ήταν εκπληκτικός άνθρωπος. Δε χρειαζόταν να μιλήσει για πολλά πράγματα. Το βλέμμα του, μου έκανε πάντα εντύπωση, χωρίς να λέει κάτι, απλά μόνο που σε κοιτούσε. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ το βλέμμα του!

Η μάνα μου έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στα πρώτα μου χρόνια. Δεν γύρισε ποτέ να μου πει “είσαι ο γιος του Μπάρκουλη”, ήμουν ένα απλό παιδί. Είχαν ακουστεί πολλά για τον πατέρα μου και τη μητέρα μου, αλλά αν δεν γνωρίσεις κάποιον από κοντά, δεν μπορείς να έχει γνώμη».

Ήξερα ποιος είναι ο πατέρας μου, αλλά δεν μπορούσα να το καταλάβω όπως το καταλαβαίνω τώρα, στα 20 μου. Τώρα συνειδητοποιώ ποιος ήταν ο πατέρας μου, ειδικά από τη στιγμή που μπήκα στο Just The Two Of Us (J2US), τώρα καταλαβαίνω το όνομα και του πατέρα μου και ποιος ήταν.

Ο πατέρας μου με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε να γίνω καλός άνθρωπος. Από όταν άρχισα να μαθαίνω τις λέξεις μέχρι την ηλικία που έφυγε, άκουγα μόνο αυτό. Ήθελε να είμαι καλός άνθρωπος και να είμαι καλός μέσα μου. Ήθελε να γίνω ποδοσφαιριστής ή ηθοποιός».

Διαβάστε επίσης:

Βάσω Λασκαράκη: Έχει γενέθλια και αποκάλυψε την ηλικία της

Ντόρα Μακρυγιάννη: Έξαλλη με δημοσιεύματα που την εμφάνιζαν θύμα κακοποίησης

Μπίγαλης: Δανειζόμουν 20ευρα από φίλους για να επιβιώσω (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:57