search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 12:27
MENU CLOSE

Η αστυνομία των πανεπιστημίων, οι εκλογές και ο πρέσβης

21.10.2021 07:30
panepistimia_new

Θα θυμάστε τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις, τις τηλεοπτικές κόντρες και το ξύλο της αρκούδας που είχε πέσει σε διαδηλώσεις για την αστυνομία των πανεπιστημίων, που έχει εξαγγελθεί εδώ και μήνες.

Οργανώθηκε και ειδικό σώμα με σκόπο να εκπαιδευτεί για να συγκρούεται με τους φοιτητές.

Ε, μάλλον δεν θα πιάσει δουλειά -ευτυχώς δηλαδή- γιατί λένε ότι αργούν οι διαδικασίες για τη συγκρότησή του, λόγω γραφειοκρατίας κλπ.

Η αλήθεια είναι, ότι μάλλον το ξανασκέφτηκαν το όλο θέμα. Σου λέει, αν είναι να πάμε σε εκλογές την επόμενη χρονιά -Μάιο η Οκτώβριο- και να πέφτει ξύλο κάθε βδομάδα στις σχολές, χαιρέτα μου τους νέους ψηφοφόρους. Γενικά, χαιρέτα μου τον πλάτανο, για αστυνομία πανεπιστημίων.

Εξάλλου, όπως είπε χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, είναι ευθύνη των διοικήσεων των πανεπιστημίων, η ασφάλεια στους χώρους της εκπαίδευσης.

Α, γεια σου υπουργέ! Σωστός.

Βέβαια, αρκεί να μην τον επισκεφθεί ο πρέσβης για ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του και του… αλλάξει την απόφαση.

Διαβάστε επίσης:

Στης …Γούρνας τα λασπόνερα και τα χρέη στο δημόσιο

Ποιοι δημοσκόποι έγιναν… ρόμπα;

Ο Μπογδάνος σε αναμονή, ο Κύρτσος σε αποδρομή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18