search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:27
MENU CLOSE

Ο Ρονάλντο έχασε από τον Αστέρη και το Λάμπρο

21.10.2021 22:37
tiletheasi_new

Δύσκολη ημέρα η Τετάρτη, ειδικά όταν έχει Champion’s League. Αυτό όμως φαίνεται ότι ελάχιστα επηρέασε σημαντική μερίδα τηλεθεατών που συνέχισαν να παρακολουθούν σειρές στην ζώνη prime time.

Οι απευθείας μεταδόσεις της διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης έτι κι αλλιώς αρχίζουν σε ώρα που κάποιες από τις σειρές έχουν ήδη ολοκληρώσει την προβολή των επεισοδίων.

Ο «Σασμός» όμως αλλά περισσότερο οι «Άγριες μέλισσες» εκτός από τον δικό τους ανταγωνισμό είχαν να αναμετρηθούν από ελκυστικές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις όπως αυτή που έδειξε σε απευθείας μετάδοση το Mega ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αταλάντα.

Μάτς με έκβαση απρόσμενη, όσο και η πλοκή κάποιας από τις φετινές σειρές μυθοπλασίας.

Χθες με έναν τρόπο αναμετρήθηκε ο Αστέρης από το «Σασμό», ο Λάμπρος από τις «Άγριες μέλισσες», ο Στέφανος από τη «Γη της ελιάς» με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Μαγκουάιρ, τον Ντε Χέα, τον Καβάνι, τον Φερνάντο, τον Πάλισιτς, τον Ζαπάτα, τον Ντεμιράλ, τον Γκόζενς, τον Κοπμάινερς.

Εν τέλει μπορεί να ήταν από τα συναρπαστικότερα ματς της αγωνιστικής με απίθανη ανατροπή- η Μαντσεστερ το είχε ξανακάνει με ανάλογο καταιγιστικό τρόπο το Μάϊου του 1999 στον τελικό της διοργάνωσης απέναντι στην σκληροτράχηλη Μπάγερν Μονάχου- όμως οι περισσότεροι «ψήφισαν» «Σασμό» και «Άγριες μέλισσες».

Είναι εντυπωσιακό ότι σε μια τέτοια βραδιά όπως η χθεσινή (20 Οκτωβρίου) οι «Άγριες μέλισσες» μπορεί απλώς να ανέβηκαν ένα σκαλοπάτι ρίχνοντας στην τρίτη θέση τη σειρά «Η γη της ελιάς», όμως έκαναν ένα αξιοπρόσεκτο άλμα τηλεθέασης αφού από το 9,5% της Τρίτης η τηλεθέαση τους πήγε στο 12,5%. Τρείς ποσοστιαίας μονάδες πάνω δηλαδή. Δεν είναι και λίγο.

Αισθητή υποχώρηση είχε η σειρά του Mega με επίκεντρο τη «χωσιά» (τη μανιάτικη βεντέτα).

Με αυτά και με τούτα το ματς ανάμεσα στην ομάδα του Σόλσκιερ- θεωρείται ότι πιο κοντινό στον σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ως επίγονος- και σε εκείνη του Τζιανπιέρο Γκασπερίνι απόλαυσαν 592.000 τηλεθεατές καταφέρνοντας το ματς να σημειώσει μόλις 5,7% τηλεθέαση.

Κατά τα λοιπά, πέρα των άλλων άξιο παρατήρησης είναι πως ό,τι καλύτερο έχει να δείξει από πλευρά τηλεθέασης ο Σκάι είναι το μεσημεριανό και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Διαβάστε επίσης:

My Name: Η νέα σειρά του Netflix που «απειλεί» το Squid Game

Ώρα αποφάσεων για το ελληνικό Euronews

Big Brother: Σκληρή μάχη για το βέτο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:27