search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:03
MENU CLOSE

Πετρούνιας για #metoo: «Δεν έχω δει αθλητή που πέτυχε τους στόχους του, να έχει τέτοιου είδους παράπονο» (Video)

21.10.2021 13:14
leyteris-petroynias-new

Για το ελληνικό #metoo στον αθλητισμό μίλησε ο Λευτέρης Πετρούνιας, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος δεν έχει ακούσει τέτοιου είδους παράπονα από αθλητές που έχουν πετύχει τους στόχους τους.

«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… δεν έχω δει κάτι… μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ.

Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει “τα φώτα” πάνω του ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό».

Παράλληλα, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης μίλησε για τη συμμετοχή της συντρόφου του, Βασιλικής Μιλλούση στο DWTS, δηλώνοντας σίγουρος ότι θα τα καταφέρει και σε αυτή την… πρόκληση.

 «30 χρόνια κάνει χορογραφίες και γυμναστική, νομίζω πως θα τα καταφέρει και στο Dancing. Η Βασιλική είναι τα τελευταία δυόμιση χρόνια, σχεδόν, έγκυος οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να κάνει κάτι για εκείνη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Όλα τα γκολ και οι φάσεις από τα ματς της Τετάρτης (Video)

Νέα ΚΥΑ: Αύξηση της χωρητικότητας από 80% σε 90% στα γήπεδα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο επόμενος Τζέιμς Μποντ πρέπει να είναι Έλληνας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:02