search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:16
MENU CLOSE

28η Οκτωβρίου: Μόνο στρατιωτική η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη (video)

22.10.2021 10:24
PARELASI_THESSALONIKI

Μόνο στρατιωτική θα είναι η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη την 28η Οκτωβρίου, όπως προβλέπει σε εγκύκλιο το υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, βάσει της εγκυκλίου, δεν θα επιτραπεί να παρελάσουν πολιτικά τμήματα (σύλλογοι, μαθητές κτλ), ενώ η διάρκεια της παρέλασης δεν θα υπερβαίνει τα 60 λεπτά.

Nωρίς το πρωί εστάλη απαντητική επιστολή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, από το υπουργείο Εσωτερικών η οποία μεταξύ άλλων κάνει λόγο για αυστηρή τήρηση του χρονικού διαστήματος των 60 λεπτών στην στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύσταση για μάσκες

Υπενθυμίζεται πως κατά τη χθεσινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου, έκανε σύσταση για χρήση μάσκας από όσους δώσουν το παρών στις παρελάσεις.

«Κατά την παρακολούθηση των παρελάσεων όπου κι αν γίνει αυτή, πρέπει να φοράμε όλοι τη μάσκα μας», σημείωσε η καθηγήτρια.

Παράλληλα, εξήγησε πως παρά το γεγονός πως οι παρελάσεις διεξάγονται σε εξωτερικούς χώρους, παρατηρείται συγχρωτισμός και έτσι πρέπει να φοράμε τις μάσκες μας.

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι όλοι πρέπει να φοράμε μάσκες ανεξάρτητα αν είναι μαθητικές, στρατιωτικές σε Νότια ή Βόρεια Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Βατόπουλος για νέο lockdown: «Ποτέ μη λες ποτέ»

Κορωνοϊός: «Ανησυχώ για τις παρελάσεις» λέει η Παγώνη (Video)

Καραμέως: Ο νόμος για την αξιολόγηση θα εφαρμοστεί – Προϋπόθεση για τη συνολική αναβάθμιση των σχολείων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:14